Єлизавет Гілберт: Дізнайтеся від ваших помилок і повторити його

Ключ до секрету добробуту, як Elizabeth Gilbert коментує:

Ви дізнаєтесь про ваші помилки і повторіть його знову.

«Всі жінки, які я знаю, що в куточку з патологічним страхом, що вони просто не роблять достатньо в цьому житті. Який смішний, це абсолютно дивний, тому що жінки, які я знаю, роблять багато в цьому житті, і вони роблять все ідеально.

Моя кузина Сара, наприклад, навчання за ступенем магістра міжнародних відносин, працюючи за некомерційними, що проводить дитячі майданчики у бідних загальноосвітніх школах.

Kate - це сидіння в домашніх умовах, що піднімає два абсолютно фантастичних дітей, як я коли-небудь зустрівся в моєму житті, працюючи над рецептурою книги.

Дона виробляє Голлівудські блокавтобуси. Stacy працює Лондонський банк. Поли просто відкрив хліб, де хліб виготовлений вручну.

Який би ви виглядали, Всі ці розумні жінки повинні бути світлими з самозабезпеченням.й Але замість того, Вони майже постійно скручуються сумнівами, турботами, які не досягли нічого життя.й

Сара, що вона повинна подорожувати світом замість того, щоб отримати ступінь магістра. Ведуться, що вона кидає свою освіту в траві, перебування вдома з дітьми. Дона вважає, що вона кладає шлюб на ризик, що працює так багато. Стацей – це те, що капіталістичний світ банківської справи вбиває її творчість. Полові турботи, що її приватна хлібобулочна справа не капіталізується. Всі вони хвилюються, що всі вони повинні втратити 5 кг.

Для мене, спостерігаючи їх кидати нескінченно нестерпним. Те, що я роблю те ж саме. Хоча я письмовий п'ять книг, я хвилюю, що я не писав праві книги, або це, можливо, я присвятив занадто багато мого життя для книг, і тому я відмовився від інших аспектів життя. (На прикладі я хотів би втратити 5 фунтів.)

І я дуже зацікавив одне питання: Чи можна ми відпочивати?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я шукаю своє життя і життя моїх друзів — з усім цим розумом кількість можливостей для виконання, всі таланти — і іноді я відчуваю, що ми всі в гігантському маслі, бігаючи в ньому, намагаючись вийти.

Але можливо Якщо ви думаєте про це, цей божевільний невідповідний має історичний фон. Ми не маємо багато досвіду в житті освічених, незалежних, неповторних жінок (до недавнього часу не було таких жінок), тому ми просто не маємо карти маршруту.

І як результат, ми всі запускаємо, як сліпий в цьому масі безмежних можливостей. І ризики дуже високі. Ми неправильно. Ми робимо гострі повороти, сподіваючись на вихід, тільки розім'яти нашу передньої стінки і починати. Ми натискаємо на загадкові виступи в маслі, сподіваючись на заохочення – тільки зрозуміти, «Ах!» Це був електричний удар кнопка!

І більше, ніж це, ми доповнимо, що стрес постійно порівнюючи себе іншим, що насправді є депресивним. Моя сестра, Катерін, нещодавно розповіла мені про розмову, вона була з її коханою панеллю, яка, під час перегляду Катерини проводить всі дні, організувавши скарбну гру для дітей на її вулиці, сказав сумно, "Я ніколи не був хорошою матір'ю, як ви." А потім моя сестра звернулася до неї, забрав її руку і сказав: "Плазай!" Не робіть це другу.

Фото Кредит Картер Сміт

Ні, дійсно, нехай ні. Про нас

Якщо я уявляю, скільки дивовижних жінок, які прокинулися на 3 м.кв., а не вирушаючи до художньої школи, або не навчаюся французьким, або не організовувати скарбну гру на своїй вулиці.

Я просто боявся, що якщо ми продовжуємо це переслідування, ми всі будуть вичерпані і нерви.Як і вуличні коти, що живуть за травами, можуть виходити на аварійні виїзди з китайських ресторанів: назавжди шукаючи бруків в невимушеній виживання, ripping їх власне волосся в нервовій кліщі.

Чому ми не зупиняємось?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Приїжджайте, нехай це буде. Нехай хтось ще краще мати, ніж ви ніколи не могли бути, навіть за день. Нехай хтось ще йде до художньої школи. Нехай хтось ще любить щасливі шлюби, коли ви запустили в неправдиві хлопці, весь час. (Дамн, я зробив те саме себе, і я можу його вижити!)

У той же час знайти неправильну роботу. Втратити терпіння і поїсти на бос, припинити приготування цього марафону, з'їсти гору печива в день після того, як ви пішли на дієту. Подаруйте всі починання, і з угором знову починайте.

Вас цікавить.

Юлія Камерон: Правила для творчості

Елон Муск: Ми живемо в величезній віртуальній грі.

Для чого нам необхідно навчитися робити, тому що саме створені карти маршруту – після неправильних поворотів, що призводять до непередбачуваних дикоїв, які відкривають портали до нових світів. Далі Почуття нащадків подяка Вам, повірте мене, за те, що вони поїдуть зіркою, для нових доріг, побитих старою помилкою.

Якщо необхідно, падають плоскі, стоять, але заради всіх нас не зупиняються.
Намалюйте маршрут вашого життя. Видання

浜у 涓 蹇

Переклад аватаракалі

Джерело: avatarakali.livejournal.com/286500.html