Тоні Роббінс: До тих пір, як ви годуєте свою свідомість з негативними станами, ваше життя відобразить їх.

Публікуємо свіже, дуже філософське інтерв’ю з одним з найвідоміших тренерів світу. Тоні ділиться своїми думками і порадами про те, як побудувати успішну кар'єру, схуднути і підготуватися до публічних виступів. Вимкніть всі принципи.

На дієтах бувають тисячі людей. Чи дійсно вони втрачають вагу в першу чергу, а потім, в більшості випадків, повернутися до своїх попередніх рівнів? Що робити інакше?

Ви повинні працювати з психологією та фізіологією одночасно. Як для психології ваша мета не повинна бути “Я повинен втратити X кг”, але “Я хочу відтворити себе” як спортсмен, здорова людина, сексуально приваблива людина.

Мета, яка базується на відключенні з глибоким позитивним самознімком, набагато більше мотивації, ніж «Я повинен втратити X кг». Якщо ви втратите вагу? Відповідність буде Вашою мотивацією.

Для багатьох людей харчування є джерелом задоволення, соціальної підтримки (з'єднання), а також контролю (з так званої «другої вигоди»). Таким чином, ваше надихання має містити більш корисне джерело значень (комфорт, підключення та контроль) ніж харчування. Наприклад, це може бути творчий вихід, допомогти іншим, організовувати соціальні заходи.

З точки зору фізіології, коли ви перебуваєте на екстремальних дієтах, ваш організм самозбереження відповідає печінням якомога повільніше.

В результаті ви стаєте набагато важче, щоб ви втратили вагу. Крім того, якщо ви робите важку вправу, ви часто зупинитеся через травми або занадто важку рутину – ніхто не хоче робити неприємні речі протягом усього життя.

Але робота з зайвою вагою є тривалою окупацією. Таким чином, ви набагато швидше за все, прокинули зайві кілограми і зможете зберегти вагу, якщо ви втратите його повільно, скажете 200 до 400 грам на тиждень, роблячи помірне навантаження і створення корисного джерела задоволення, соціального з'єднання і управління. Це має бути ваш довгостроковий план.

Тепер ви можете побачити, чому більшість учасників ТВ-шоу, присвячених дієтам (наприклад, «Виважені і щасливі»), після завершення проекту, повернення в базову лінію.

Вони мали величезну мотивацію за короткий час, оскільки вони показали себе глядачам. Вони трохи і працювали важко. Але в реальному житті без камер цей ритм неможливий для підтримки. Я не говорю про генетичну схильність до збільшення ваги, що не викликається життям.

Ви хотіли б розповісти людям, які не змогли так часто — в школі, на роботі, або в відносинах — вони просто не мають сил або надії зробити іншу спробу?

Ми хочемо, щоб уникнути болю і прагнень до задоволення, тому, коли наші перші спроби реалізувати сон не вдалося, ми приймаємо рішення, щоб уникнути болю в майбутньому невдачі. Так, ми зупиняємось на спробі змінити ситуацію і розповісти себе: «Я просто не вмотивував достатньо, не освічений достатній для цього, недостатньо міцний. й

Ви повинні знайти щось, що ви хочете жити, щось більше, ніж у себе. Найцінніше, ніж себе. Це те, що ви натягуєте вас до мети. І це набагато безпечніше, ніж заспокоїти себе.

Не достатньо мати стратегію успіху. Для того, щоб у вас була інформація про своє життя. Історія «Я зробив мій найкращий» Ви повинні створити особисту, надихаючи історію, що всі люди не зможуть, але успішні люди знаходять спосіб повернутися в гру.

Третій елемент успіху - Ваш стан: Необхідно замінити звичний стан песимізму і гніву з визначенням, буде, генорозити, виразність і вдячність. Чим більше ми здатні набути ці красиві стани замість їх негативних антиподів, тим швидше вони стануть нашими життєвими звичаями і допомагають нам приймати краще рішення.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Для того, щоб бути більш конкретними, я прийшов цей шлях, і я розповідаю мільйони людей про це:

1,1 км До тих пір, як ви годуєте свою свідомість з негативними станами, ваше життя відобразить їх. До протилежного. Читати принаймні 30 хвилин на день або послухайте аудіокниги. Біографії великих людей навчали мене, що навіть великі люди не припинили.

2,2 км Зробіть фізичні вправи щодня, навіть якщо ви працюєте протягом 5 або 10 хвилин. Такі маленькі звички в кінцевому підсумку замінять страх і небезпеку з визначенням і відвагою. Ви можете змінити свою ідентичність.

Зміна емоцій з переміщеннямй Ви хочете переконатися, що це? Взяти позицію живлення - як Superman does - грудне колесо, дихати глибоко ... Ви бачите, ваш емоційний стан різко змінився.

У Гарвардському дослідженні було виявлено, що через 2 хвилини виконання цієї вправи рівень тестостерону зріс на 20%, кортизол знизився на 15%, а третина учасників висловили більше бажання взяти дії, які вони вважали занадто ризикованими 2 хвилини раніше.

Ось ще одна техніка, яка вимагає навіть менших зусиль. Посмішка.й Створює миттєву позитивну психологічну зміну.

3. У Знайти надихну модель ролі. Можливо, це буде хтось, хто борвся за довгий час і досягнув успіху тільки у віці. Біографії цих людей — історії того, що вони відрізнялися від вас — допоможуть вам зробити краще рішення. Ну, якщо така людина погоджується стати вашим ментором або дозволяє дивитися ваші дії - просто чудово!

4. У Візьміть велику дію. Занадто багато людей завжди чекають на всі відповіді. Коли ви відчуваєте, що ви достатньо, хоча б не повний досвід, почати намагатися. Приймати дію. Якщо щось ще не працює, спробуйте щось інше.

5. Умань Знайти людей, які роблять вас гірше, ніж ви і допомогти їм. Це допоможе вам побачити своє життя в перспективі великої мети. Моя організація вибрала мільйони голодних людей, і ми прагнемо до мільярдів мільярдів доларів.

Ви заохочуєте людей контролювати свої емоції, такі як дія замість того, щоб бути сумним або сердитися. Що ви рекомендуємо людям, які постійно відчувають себе сумними або сердитися?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Навіть якщо наполегливо сердитися або сумна людина має гарну роботу або сім'ю, вони все ще повертаються до свого емоційного дому, особливо при переживання життя турмолю.

Я не вірю, що хороші почуття повинні просто чекати. Я хочу зв'язати себе, мої стани з позивністю і вдячністю. Хочу побудувати шлях, що призводить до позитивного досвіду.

Дуже дякую. По-перше, я беру кілька глибоких дихання. Тоді я фокусую на 3 моменти в моєму житті, що я дуже вдячний. Я запитую своє тіло, щоб бути міцним, щоб я можу служити іншим. Я думаю, що 3 речі я хочу зробити цей день – мій Тройка процвітання.

Тоді, боу-у, я запустив мій день. Я дуже хочу знайти моменти і речі, які я вдячний. Звичайно, це не означає, що я не сердитися або сумувати. А тому, що я прикріплюся до позитивних емоцій, я краще для себе та інших.

Ви розповідаєте про відмінності між зацікавленими особами та звичайними підприємцями. Яка різниця ключа?

Основна відмінність полягає в тому, що Зосереджуйте більше про виконання, ніж просто ідея.й

У світі є мільйони бізнес-понять, але лише невеликий відсоток їх досягнення успіху. Зосередьтеся на реалізації максимального значення для ваших клієнтів. Це сприяє активному навчанню всіх від фінансування до виробництва та маркетингу. І кращий спосіб досягти успіху в цьому полягає в тому, щоб безпосередньо вивчити майстер або взяти участь в навчальних курсах, читати книги і дивитися відео. Ви починаєте вчитися, на основі досвіду майстрів.

Ви чудовий динамік з дивовижною можливістю надихнути людей, змінити свої думки та поведінку. Що робити, щоб стати трансформаційним спікером?

Все доходить до наступних принципів:

1,1 км Сформуйте надихну мету на основі бажання зробити щось відмінне, щоб покращити життя вашої аудиторії.

2,2 км Прийміть час, щоб зрозуміти і відчувати її очікування, сумніви і страхи.

3. У Поглибше зрозуміти сутність теми, що надихнула вам, що аудиторія повинна знати.

Елон Муск: Ми живемо в величезній віртуальній грі.

Сергій Капіца: Як навчити, знання або розуміння?

4. У Підготувати хороші приклади та історії, щоб оживити, збільшити продуктивність.

5. Умань "Тап" на емоції людей. Ми всі падаємо в присутності спікерів, які присутні в чистому вигляді. Ви повинні «подушити» почуття. Наприклад, я виходжу на аудиторію і попрослю емоційно потужних питань.

6. Жнівень Я підготував нас, але я ніколи не користуюсь послугами телепродавця. Вбиває емоційний зв’язок з людьми.

7. Про нас Вкажіть «стату майстра». й «Навколо страху припинити мислення про себе». На відміну від того, як ви можете краще доставити значення на вашу аудиторію.Видання

Переклад Макса Кузьменко

Джерело: www.facebook.com/notes/%D0%BE%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%