Чи є ти з ним? Так це його несправність.

Даша не добре виглядала. Dasha є багато нервів про дрібниці, не спить добре і почав курити знову. Не має енергії. Даша має складне особисте життя, його особисте життя називається Паша.

Коли Даша скаржаться про Паша, вона дивує те, що вона піклується. Він не дає грошей, ви знаєте. Він купує крупи. Він не є мільйонером. Він не говорить про неї, він втомився на роботі. Він насправді інтроверт. Він також влаштовує ізоляційні допити для неї, змушує її виправдати себе, а потім лікує довгий час - але ви також можете зрозуміти його, він значення Даша і боятися втратити, він мав багато розчарування в його житті. І що він не дає Даша їздити на роботу, хоча він на шляху, так що він досить абсурдний, щоб опинитися цим - він йде на роботу через годину пізніше, ніж її, що точка його отримання раніше?

Друзі Даша не розуміються. Паша зносила. Вони не мають. Друзі вірять, що Даша переповнена і роумінг на рівні землі.

Мати Дашина навіть простіше. Ми не будемо цитувати, але загальне значення полягає в тому, що Паша не може бути перероблена, він не так погано, він не був найнятий і в цілому всі люди ясно, хто. Моя мама не дуже логічна, але вона має безліч ентузіазмів і чітких пріоритетів. Пріоритетами є те, що добре коли людина, і поганий, коли він не є.

З якоїсь причини не виникає мій мама, Добро, коли дочка хороша.й Мами не є йдіотом, вона не думають "Даша має чоловіка" рівний "Даша". Друга частина рівняння відсута таким чином.

Незважаючи на те, що тільки друга частина має значення, і що вона є рівною, вона як карта буде лежати. Паша не рівно рівний, інакше Даша не буде ходити сумно і не ковтати різні корисні таблетки.

Відносини існують для того, щоб людина почувала себе добре, і для нічого іншого. Якщо відносини існують і людина погано, людина не потребує цього відносин.

Якщо людина в відносинах погана, то вона абсолютно незрівняна, щоб шукати пояснення цього або ввести в позицію. "Я відчуваю себе поганим, але це тому, що його мама не любила мене (версія - тому що мій мама не сподобалося мені)" не відрізняється від простих "Я відчуваю себе погано" і не змінює нічого в ситуації. Єдина ситуація, в якій відносини є «Я відчуваю себе добре. й

Різні люди добре в різних речах. Ці речі не мають ознак, тільки результат важливий:

• Якщо ви хочете, щоб ніхто не відволікав вас від ваших думок. Але якщо ви згинитеся на самотності, і він не винний нічого, тому що він втомився в сервісі і мовчить на природі - вам не потрібно цього зв'язку.

• Він може бути ревнощим з вас, як останній бабуон, якщо це приємно і плащ для вас. Якщо ви любите вас, це неспроможна переконувати себе, що він так божевільний з пристрастю.

• Він не може мати грошей на ікра, якщо ви не любите ікру. Якщо ви не можете жити без ікри, ви не повинні подбати про те, що перешкоджає його заробітку.

• Він може навіть зустрітися з вами Якщо ви отримуєте оргазм з ляпасу. Якщо ви не отримуєте оргазм від ляпасу, це не ваша турбота, що роки в тюрмі затіняють свої нерви, нехай йому боротися з ними.

Наприклад, ви можете любити одружену людину протягом багатьох років з усіма стресами, які приходять з ним. Якщо ви збудете про те, як ускладнененене і драматичне життя. І якщо ви незадоволені, але він не винний нічого і не може бути як чесна людина, це не ваш варіант.

Якщо ви відчуєте себе не одружитися, це не важливо, якщо він готовий або ні. Ти хворий, період. Вам не потрібно цього чоловіка. Таким чином, ви можете відчувати себе поганим про його маррію, як lunatic і не хочете знати що-небудь — ви не будете затишні тим, що це, в цілому, переконливий намір.

Якщо Даша погана, тому що Паша не вважає її потрібно кинути її на роботу, то Паша не підходить для неї. Вона може бути добре відключена в тих же умовах, якщо, наприклад, вона була щаслива бути самотньою і збирати її думки. Або з якоїсь причини. Але не вийшло. Паша може влаштувати його так, щоб Даша була добре, але замість того, щоб її погано. Даша погана - Паша йде в пень. Він може спати до тих пір, як він хоче і приводити машину, де він думає, що він може.

Також цікаві: Особисті відносини: надзвичайно важливе правило!

Контакти Як торт: Це важливо знати, коли торт є прокіс

Я збираюся залишити хлопця і був дуже крутим. Я монстр, я сказав мій друг, це так несправедливий, він нічого не винний.

І цей друг сказав мені дивну річ. Він сказав: "Ви відчуваєте себе поганим про нього?" Це мій недолік.опублікований

Автор: Малка Лоренз

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: saintpetersburg.zagranitsa.com/blog/3175/kto-vinovat