Немає грошей: Програма відключення

Загальна катастрофа пострадянського простору «не гроші».

«Ми не маємо грошей для цього», «Ми не робимо грошей для цього з батьком», «Дядько Сериозха крадіжки, але мій тато і я не», «Великі гроші приносить неприємності», «Ми не можемо дозволити собі». й

Дорослий дядечко і тітка досить виростають. Бізнесмени та бізнесмени, до речі. З великою кількістю грошей вони роблять себе. І все ж тут, в грудях, відчуття, що немає грошей.

Розвивайтеся розумними та розумними. З яких причин вони не можуть заробляти багато. І якщо вони раптом падають на них або заробляють певну суму, вони відразу позбавляються від неї і швидко. Вони відразу ж мають вогонь, паводки, поломки, і всі ці випадково отримані, так як вони вірять, "жир" йде там.

«Я думаю, що така велика кількість, як позбутися від неї?» Гурт сміхався і зробив шум. Я сказав: "Оберігати з неї"? Вона дивилася на мене з невидимими очима. "Я сказав, що інвестую", - пояснив вона. "No, ви сказали позбутися від, - сказав група. Ми побачили з власними очима, як вона щиро не почула себе, але насправді її несвідомий чат.

Історія її сімейства включає в себе декулакізацію, репресії, непорозуміння над достатком в радянські часи, і, звичайно, несвідомий жорсткий з'єднання, яка масивна кількість готівки і, як правило, трохи вище, що потрібно для виживання, є життєздатними. Позбавити гроші, позбутися від неї. Вона прийшла до групи з проблемою «не можна зберегти».

Історія грошей завжди про безпеку.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми люди, наприклад, іноді заперечують мене у людини з останніми словами, що я даю танцювати і насолоджуватися життям, крім того, хочу продовжити це, коли країна знаходиться в біді.

Країна, в якій виживати на залізному ліжку в льодовій камері, цінується і валор, звичайно, ніколи не визнається на державному ідеологічному рівні значення звичайного комфорту. Коли він теплий і не холодний, коли він смачний, і не так самому собі, коли він достатній і рясний, і не обов'язково і жорсткий.

Коли краще бути друзями, співпрацювати, отримувати взаємні переваги, і не боротися, захищати і підозрювати. Це приплив, дегустація, безглузда майстерність, щоб захоче красиву ванну кімнату, щоб захоче гроші для подорожі і красиву одяг, не просто для їжі. Він небезпечний, це вміння, вони прийдуть і декулакізують.

Ті, хто має погану програму про гроші, виділяються наступним чином::

• У них є гроші на «кільдські витрати»: продукти харчування, сумки, книги, кращі - гаджети, але купити їх з кишені і часто на кредит; це аналог ясен і морозива в дитячому житті.й Яка дитина бачить, як він переходить на барвистий спокусливий стил? Він бачить такі красиві кольорові обгортки, шоколадні цукерки, можливо, маленькі солдати, і він витрачає на нього кишеню гроші. У цій категорії громадян, гроші також переважно кишеничні гроші. Не залежно від розміру заробітної плати!

• Вони не бачать себе власниками дорогого обладнання або хорошого ремонту, подорожуючи там, де вони хочуть і далеко, вони не ті, хто інвестує у свою освіту. Або виховання дитини, але вони ті, хто купує іноді дуже дорогі продукти харчування в дорогих магазинах і витрачають на нього досить багато, не зачепивши час, будучи отворами в бюджеті;

• Вони не мають ризиків, де вони можуть приймати ризики і непередбачувані.й Вони не роблять передоплату за покупки або події, хоча це вигідно, тому що «я можу змінити мій розум». Вони дуже хвилюються, чи працювали офіціанти, і фахівець, вчитель, лікар - їх час. Вони не бачать ніяких «податків» у лікуванні зубів у хорошій клініці або консультують хорошого юриста, а також заощаджують на цьому, купуючи iPhone на кредит або автомобіль, обслуговування яких вони не можуть дозволити собі.

• Коли мова йде про великі, дорослі покупки, такі як автомобіль або квартира, це проблема. Для навчання про гроші можуть стати дорослі тридцять років, які відчувають себе занадто малими для цього рівня відповідальності і цього рівня заробітної плати. Як правило, як чоловіки, так і жінки, це дивно і досить міцно пов'язана з відсутністю майстерності піклуватися про себе - так що взимку він не холодний, щоб одяг був досить теплий, взуття відмінно і водонепроникний, квартира затишна і обладнана.

• У будь-якому випадку життя навколо них вони хвилюються тільки одне питання – «Що це коштує? й Не про милосердя. Не навіть ревнощі. Це про тривогу - я можу дозволити його занадто? Найчастіше вони сприймають таку кількість занадто багато для себе.

• Вони не відносяться до того, що будь-яка покупка дійсно коштує їх на свої ресурси. «Я купую BMW замість Renault, тому що я приїду до кафе, і люди будуть шукати мене». І поганий хлопець тягне це BMW з усіма його можливою, і ціна автомобіля додає все і від тривожності, роздратування, гнів, страху, виснаження і підриву психічних ресурсів такої людини.

• Збереження для них полягає в тому, що це завжди жорсткі обмеження, які призводять до труднощів. Імпульсні покупці - вони. Це як без вуглеводів дієта, коли в перерви ви їсти не торт, але цілий торт. Я не знаю, що я врятував, але я раптом побачила річ на вікно. Неважливо. Я дуже хотів! А потім поклав все, що вона мала. Я пішов додому, щоб отримати гроші, пішов до банку, щоб закрити депозит, все в виді френзи, вражаючи це, або в цьому випадку, якщо розпочато нове життя. Насправді, я не хочу речі, але зняти напругу.

Ті, хто дав хороший навички в управлінні гроші, знають чарівну формулу. "Я був достатнім."

Вони завжди розповідають про однакову історію. Їхня родина переїхала в різні часи, була дуже бідна і дуже багата. І завжди був хтось в цій сім'ї, як правило, дідусь, який був дуже розумний з їх грошей. Вони сказали, «Чи ви, ми маємо достатньо грошей. й

Це не означає, що сім'я добре заробила. Іноді сім'я була зіркою і бідною. Сім'я чоловіка розповіли мене, що під час післявоєнного голоду вони розпліднили хвору дитину, купуючи вершкове масло і мед на ринку. Гроші були збережені і кладуть в сторону.

«Достатньо» було необхідно, щоб вона була викликана: гідний одяг; перенести дитину в море: найняти лікарів і вчителів для дитини, зберегти і зберегти для автомобіля і кооперативної квартири.

Один з дівчат, який має цю майстерність, який знає, як купити нерухомість і управляти сімейним бюджетом мудро, був дійсно дивний у відповідь на питання «Що я хочу ще одну пару завантажень? й

Вона сказала: «Я завжди хочу стільки, скільки я можу дозволити собі». Якщо це останні гроші, якщо це не гроші за черевики, якщо ці черевики вимкнено план, я не хочу їх. Період. Вона отримала достатню кількість завантажень. Вона знає, як зупинитися на часі і знає, як навіть почати, знаючи все про свої ресурси.

Рефункційний сімейний сценарій є одним з факторів, які можна виправити з будь-якою психологічною роботою. Другий фактор – майстерність затримки. Це може бути практикований у дорослому житті. Видання

Автор: Юлія Рубльва

English, Українська, Français...