2 Найголовіші навички

1,1 км Виготовлення компромісів.

Або, якщо вам не подобається слово — і я, наприклад, не схожий на це, адже вони завантажили його з тіньом «сюрендера», «зберігайте свої ідеали» — можна сказати, що важливо мати план B, щоб знайти інші способи, а не просто «голова до стіни». І іноді з'являються в деяких непристойних речей.

2. Готовність конфлікту.

Спектр цієї готовності є найширшим - від здатності розповісти коханій людині, що не схожий на футбол і симфонічну музику і особливо ці розважальні друзі не мають наміру поділитися, змінити професію, країну, спосіб життя, незважаючи на навколишнє середовище. Визначте свою думку на обличчі «високої», які б вони не були.

І є важливим.

Бо перша майстерність, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Бо, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.Він сказав: «Ми звикли виправити речі, не відкинути їх.» Зважаючи на те, що некомерційна природа, яка переносить свою уяву і не дозволяє знайти інші варіанти.

І другий. дозволить вам запам'ятати, що Агресія досить емоція виживанняй І якщо ви не скажете, що вам потрібно, то, швидше за все, ніхто не знає. Так, ви, ймовірно, не будете виглядати як “білий і пухнастий” як ви думаєте, що ви або як інші, які використовуються для перегляду. У той же час, щоб йти до конфлікту, це означає, що ризики (як це, проте). Ми ризикуємо нашим життям. Для того, щоб створити новий на іншому рівні.

Якщо ми не йдемо до конфлікту, то найчастіше це стосується нас. Але ми зазвичай не розуміємо.

І важливі обидві навички. Питання, як завжди, в дозіДевіл завжди в деталях.

Цікаво: Проведення відносин за будь-якої вартості: чи варто це?

5 хитрості в конфлікті

Не поганий спосіб зрозуміти, як правильно це або метод, Перевірте, як ви відчуваєте про це.й Якщо після того, як ваш «компромез», ви відчуваєте, що ви щедрієте, все добре. Але якщо ви відчуваєте ріпаку на регулярній основі ... Я думаю, що я розумію. Опубліковано.

Кредит Анна Зарембо

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/AZconsulting.co.il/photos/a.296400827130194.47822.296386553798288/764902946946644/?type=3&theater