Що робити, якщо дитина не хоче йти в школу

«Чому не він? й

Я запитав ще одне питання: Чому він хоче піти? ?

А питання – «Для батьків завжди хочеться працювати? й

При піднятті дітей я завжди малюємо аналогію з дорослим життям. Чим простіше, ніж намагатися ставити себе в дитяче взуття. І це дуже зрозуміло.

Я не хочу, щоб працювати. Але ви робите. Не сферичний кінь в вакуумі, але сам. Робота приносить мені гроші, гроші надає задоволення потреб. Я маю матеріальну мотивацію до роботи.

І це теж буває, що робота - як від роботи душі співає і хоче створити. Як і коли я отримую хвальність і визнання. Нематеріальна мотивація.

І сталося, що проект не приносить прибутку, ні визнання. Але є віра, що після певного періоду часу всі зусилля та інвестиції окупляться. А потім будуть гроші і визнання. Це мотивація майбутнього.

Яку мотивацію дитини дізнатися?

1,1 км Допомогти йому реалізувати значення освіти, зрозуміти, чому він вивчає і як він буде корисний йому в більш пізній термін. Тільки не у вигляді виснаженого монолога про абстрактні перспективи вступу до університету («Дамн, також є дослідження ...») і престижна робота («І знову вони не дадуть вам решту»).

Запитайте, що дитина хоче. А потім покажіть, як навчатися допоможе вам досягти того, що ви хочете. Важливо розуміти, що не всі дані, отримані в процесі навчання, ніколи не будуть корисні в житті. Вартість навчання не повинна отримувати певну кількість знань, але розвивати навички обробки інформації, розвивати пам'ять, мову, логічне мислення, можливість встановлення причин і відносин впливу. Я дуже люблю слова Ломоносова: «Математика повинна бути навчена після того, що вона кладе розум на порядок. й

Я б оцінив це до всього навчання. Будь-яка освіта - розум кладеться в порядку. За допомогою теорем сприяє розвитку здатності логічно виправдати свою точку зору, переконливо опонента. Використання формул допомагає будувати аналогії і адаптувати успішний досвід роботи в інших задачах.

Вирішення проблем про труби в басейні, в яких протікає вода і звідти, готує мозок для вирішення інших завдань життя. Про сімейний бюджет або прибутковість бізнесу - є занадто грошові витрати і виходи. Подібно до будь-якого шкільного предмету – один спосіб або інший, але буде корисним.

2,2 км Подаруйте дитині ситуацію успіху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Успіх надихає, мотивує, захочиться продовжити і досягати. Вирішуйте свою дитину на невеликі досягнення. Не порівнювати з іншими дітьми.

Порівнятися з попередніми результатами дитини можна тільки в порівнянні з попередніми результатами. Якщо ваша дитина погана у всіх суб'єктах, орієнтуючись на одне перше. Підвищена увага, можливо, працює з викладачем, призведе до підвищення академічної продуктивності в цій темі та впевненості у своїх здібностях. А потім можна взяти на наступний предмет.

3. У Приходьте до системи винагороди. Це нормально, якщо дитина отримує бажаний подарунок для гарного навчання. Він спробував. Він працює. Це не нормально, якщо це єдина мотивація.

Неважливо, як сильну мотивацію до роботи, іноді конфлікти у трудовому колективі призводять до звільнення людей. Дитина не має можливості залишити школу. Але ми можемо почати ходити...

Важливо розуміти, що основною діяльністю підлітка є спілкування. І часто негативно до школи викликано проблемами спілкування з однокласниками. У цьому випадку необхідно вирішити проблеми не з мотивацією, але з спілкуванням і будівельними відносинами. Тут може знадобитися допомога психолога зрозуміти, які особливості стилю спілкування дитини призвели до ситуації.

Без даної чіткості та відповідної поведінкової корекції, навіть передача в іншу школу не вирішує проблеми, адже є висока ймовірність повторення ситуації. Навпаки, з командою закритого класу, дитина йде в школу з насолодою, бо він щасливий зустріти друзів. Згуртованість колективу класу через спільну дозвілля (походи, екскурсії, екскурсії) є важливим завданням не стільки вчителя як батьків.

Як підняти лідера в сім'ї: 4 простих правил

Збірні діти: що робити?

Паранти повинні бути ініціаторами та активними учасниками. Для дітей, які бажають бути друзями. Спільна діяльність батьків з дітьми в початковій школі – відносна спокій батьків старшого віку. Для того, щоб зрозуміти ситуацію у класі дитини, коли вони знають усіх своїх однокласників та їхніх батьків. Розуміння ситуації – це можливість впливати на неї і допомогти дитині. опублікований

Автор: Анна Бикова

English, Українська, Français...