Чому чоловік ігнорує жінку, яка любить?

І чому часто буває, що чоловік, який піклується про вас, починає поводитися таким чином? Здається, що ви і він розуміє, що він любить вас, але це не змінює ситуацію – він залишається застарілим, або навіть ігнорує вас.

Але перш ніж потрапити в кореневу причину цього нехтування, потрібно подумати про це. Ви думаєте, що ваше питання неправильно?

Ви запитаєте себе, «Чому я мене, коли мені подобається?» Це, ви знаєте, що ви маєте надійну інформацію про свої почуття. Ви впевнені, що є інтерес до його частини.

Тим не менш, це не завжди справа, тому я раджу вам уважно думати, щоб не попросити себе питання про себе, коли ви думаєте, що він любить вас, і він більше не любить вас, або навіть не хотів вас в принципі.

Тільки коли ви впевнені, що є щось між вами, має сенс розглянути причини його ігнорування. В іншому випадку це кристал ясно: Він не любить тебе.

Тільки виключивши цей варіант, він має сенс рухатися і шукати причини.

І ці причини можуть бути наступними.

Почнемо з двома рідкими варіантами, після чого два частіше.

1,1 км Він не дозріває серйозних відносин в принципі.

Це одна з можливих причин, але її не часто називають.

точка є, Чоловік розуміє, що якщо він починає активно показати свої почуття для вас, то це загрожує серйозні наслідки.й Не думайте, що це важливо в житті. Не менше зараз.

Так, в далекому майбутньому він визнає можливість, що він хоче побудувати серйозні відносини на основі взаємодотримання та довіри, але зараз і для передбачуваного майбутнього він навіть не замислюється про це.

Питання: Чи потрібен такий друг?

2,2 км Він вважає жінку занадто добре для нього.

Ще один рідкісний варіант, який ще іноді виникає.

Суть його полягає в тому, що людина насправді вважає, що ви занадто добре для нього і бояєтеся висловити свою симпатію, побоюючись прямою або непрямою відмовою.

Це саме ситуація, яка всюди відігралася в різних мелодрами любові. вона чудова краса, дівчина з благородної сім'ї, добре вирощена, відмінно зберігається в суспільстві і т.д. Він звичайний хлопець, нічого, в цілому, невагомий, хто, звичайно, закохався в любов і не може робити нічого з себе: він не може залишити, і він також не готовий піти в рапс.

У кінотеатрі це весь час (такі дівчата хочуть вірити, що він просто трохи сором'язливий), але в житті це не часто.

Дуже часто ви познайомитеся не скромними і сором'язливими, але сміливими і прямими людьми, які не мають уявлення про те, що вони не відповідають вам.

До того ж, запевняють, що Ті, хто насправді думаю, що ви занадто добре для них є рідкісні люди, які самооцінка важко погіршуються.й

Що таке людина з низькою самооцінкою? Якщо доля вже приніс вам таку людину, то ви навряд чи хочете повторити такий досвід.

У вас є два рідкісні варіанти, які залишилися позаду, і зараз час, щоб взяти два з більш поширених причин, чому людина може ігнорувати вас навіть якщо вам подобається.

3. У Передача відповідальності

Це набагато більш частий варіант, ніж говорили вище.

У цьому випадку, виходячи з поведінки людини, є бажання «гнинути» відповідальність за розвиток відносин.

Що означає? Це означає, що Чоловік схильний грати в жіночу роль у відносинах, і ви хочете взяти чоловічу роль.й

Іншими словами, він хоче бути лідером, щоб слідувати. Ви вже планували його.

Замість стоячих на шльопах і приймаючи активну роль, людина «подарує» і кладе «великий корабель» в руках.

Причини, чому це може статися, як правило, тільки два:

1,1 км Чоловік спостерігав аналогічну модель відносин у людей, близьких до нього (наприклад, батьки) і тому підсвідомо прагне повторити її.

Простіше кажучи, він не робить його з метою, він не має шкідливих намірів: "Аха! Тепер я зрушлю всю відповідальність перед нею, і я спокійно стежить за нею.

Ні, як правило, це не буває, і чоловіки роблять це через засвоєння неадекватних моделей поведінки для них (жіночі).

2,2 км Що стосується другої причини, то може бути причина.

Кожного разу, коли ви не дозволите чоловіка показати свою ініціативу, заважати запровадження ідеї, не дозволяти собі приймати рішення (навіть найпримітнішим), ви, таким чином, сприяє розвитку жіночої «ведучих», однієї з яких є невідповідність. І, як легко зрозуміти, не вибрано, і відмінно поширюється на побудови відносин.

Кожного разу на горлі вияви чоловічої ініціативи ви легко доведете ситуацію до абсурду, коли всі питання у відносинах вирішать тільки ви, і людина буде уособленням пасивності і відсутності ініціативи.

Крім того, ви не зможете навіть заважати чоловіка і не “натискати” свою ініціативу і початок відповідальності, але ви просто будете робити щось, що він повинен зробити. Він і ні один інший.

Типовим прикладом цього підходу є будь-яка ситуація, де жінка бере ініціативу у створенні та підтримці контакту з чоловіком.

Як тільки ви починаєте бурити його з текстами, дзвінками і нескінченними повідомленнями Vkontakte, ви можете припустити, що ви успішно справилися з поставленим завданням і перенести чоловіка на інший «моде».

На жаль, цей режим є несприятливим для вас – тому що тепер ви будете «відомі» ваших відносин, і він стане пасивним пасажиром в причепці, що ви витягуєте.

Ось простий, неускладний спосіб можна змінити чоловіка не за краще і він, не дивлячись на це, зрушить відповідальність перед вами.

4. У Тактичний рух

Нарешті, давайте подивитись на четверту причину, людина може ігнорувати вас навіть якщо вам подобається.

Ця причина, але просто, як неспішний і це те, що Людина бачить свою небайдужу поведінку як навмисний тактичний рух.й

Яка ідея за цим рухом?

Дуже просто. Завдання чоловіка в цьому випадку полягає в тому, щоб знецінити вас як жінці. В інших словах він хоче, щоб ви відчували себе як «Я не хочу тебе». й

Для чоловіка, на відміну від жінки, це не так складне завдання, адже залежність чоловіків від відносин зазвичай значно нижче, ніж жінки. Це дає йому силу свідомо показати вам, що він не потребує тебе.

Перевага того, що акцент на відносинах жінки набагато вище, багато незрівнянних товарів грають з ними в дуже жорстокому, безтурботному грі. Вони просто оцінюють жінку, дозволяючи їй знати (чистояння, відчуження і байдужість), що вони не мають інтересу до неї.

Впевнений час переходить, і ви починаєте страждати від неї, тому що ви так захотіли теплі, довірчі відносини. А потім ваше самооцінка природно починається падіння, тому що ви відчуваєте, що ви не потрібні нікому, що він байдужий до вас, не дійсно входиться в контакт і т.д. Душа торкається відчайом і болем, і ви починаєте думати, що щось неправильно з вами, що ви робите щось неправильно, якщо він буде любити вас.

Але це просто жорстока гра на його складі. Мета цієї гри полягає в тому, щоб «розрізати ціну» себе. Наприклад, перед спілкуванням з ним ви оціните себе на всіх 95 пунктах з 100. А тепер, що вам було достатньо ігнорувати його? Це право, ви подаруєте собі не 95 балів, але на кращий 75.

Таким чином, чоловіки намагаються змусити жінок знизити свій бар або, фігурно кажучи, хочуть «збивати їх» на рівень.

Людина не хоче розвиватися і переслідувати вас, тому що у вас є стільки 95 точок - дуже близько до ідеального. Він розуміє, що це дуже довго, важко і ресурсно-інтенсивний. І, трохи відбиття, вибирає набагато простіший спосіб – «низький» рівень до мінімуму 75, а потім тріумфально покаже і отримаєте вам за вигідною ціною.

А, сумно, ви подаруєте собі цю людину, побачивши у своєму обличчі майже спаситель, який прийшов до «відштовхувати вас від темряви», забуваючи, що він був, хто занурився в це дуже «темність». Просто для того, щоб не процідити і відчути себе героя-лібертом.

Чарівна історія? Я згоден, але я хочу, щоб зупинитися і думати.

Виглядайте себе і чесно, щоб самі, що це дійсно відбувається.

Не легко приймати і ускладнити, але я щиро бажаю вам, що ці знання будуть впадати в ваше серце і ви ніколи не будете «копати».

Важкий, міцний, ідеальний для чоловіка і допомогти йому поступово піднятися до вас, піднімаючись вище і вище.

Цікаво:Два стовпи: Неспроможність і самодостатність

Ефект «дупучих» або рівний собі

Це не те, хто повинен «покинути значення», - це людина, яка повинна збільшити його вартість в очах - це право передумови для побудови довгострокових відносин.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело narnis.com/%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%%D0%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%