Ідеалізація – реверс невдоволення

Ідеалізація світу – зворотна сторона невдовзі. Шукаю речі, що обертаються рожевими, і що здається краще, ніж це дійсно. Як ви знаєте, коли є щось там, що немає, є надлишок потенціалу.

Ідеально підходить для переоцінки, що надходить на тумбу, поклоніння, створення ідолу. Любов, що створює і керує світом, відрізняється від ідеалізації, в тому, що він властиво диференціювати, парадоксичною як це може звук.

Незвичайне кохання любові без володіння, захоплення без поклоніння. Іншими словами, безумовна любов не створює відносин залежності між коханцем і об'єктом його любові. Ця проста формула допоможе визначити, де починається любов і ідеалізація.

Уявіть прогулянку по гірській долині, висихає в зелені і квітах. Ви захоплюєте цей чудовий краєвид, подихаючи в ароматі живого повітря, душа наповнена щастям і миром. Це любов.

Потім ви починаєте збір квітів. Ви сльозите їх, потріть їх руками, не думаючи, що вони живі, потім вони повільно вмирають. Далі відбувається, щоб ви могли зробити парфуми і косметика з них, ви можете просто продати їх, або ви можете створити культу квітів і поклоніння їх як ідолі.

Це ідеалізація, адже в усіх випадках між вами створюється зв'язок залежності і об'єктом вашої колишньої любові, квіти. Від любові, яка існувала в момент, коли ви просто насолоджувалися видовищем долині квітів, немає слідів зліва. Ви відчуваєте різницю?

Так, Любов генерує позитивну енергію, яка переведе вас до відповідної лінії життя, а ідеалізація створює надлишок потенціалу, що створює сили рівноваги, які прагнуть її усунути.й Дія рівноваги в кожному випадку відрізняється, але результат однаковий.

У загальній частині можна описати як «покладання міфів». Ця дебункція завжди буває, і в залежності від предмету і ступеня ідеалізації ви отримаєте сильний або слабкий, але завжди негативний результат. Це дозволить відновити баланс.

Якщо любов перетворюється в залежність, то зайвий потенціал неминучий генерується.й Бажання мати щось, що ви не створюєте енергію «покрадання». Взаємовідносини залежності визначено заявою про стан типу «якщо вам подобається, то мені подобається. й

Приклади можуть бути використані як багато, так і для вас. «Якщо ви любите мене, ви залишите все і поїдете зі мною в кінці світу. Якщо ви не здивуєте мене, ви не любите мене. Якщо ви відповіли мене, то я ваш друг. Якщо ви не даєте мені своє плече леза, я приводжу вас з пісочниці. І так далі.

Еквілібрій також порушується, якщо один порівнюється з іншими або контрастними. "Ми хочемо, щоб вони різні!" Національна гордість: у порівнянні з якими Націями? Почуття неадекватності: у порівнянні з ким? Або гордість у себе, у порівнянні з ким?

Якщо є протиположення, сили рівноваги зобов'язані працювати для усунення потенціалу, як позитивного, так і негативного. Оскільки ви створюєте потенціал, сила буде спрямована в першу чергу проти вас. Дія спрямована на "перетягування" суб'єктів суперечності, або підключення - до взаємної угоди, або для зіткнення.

Всі конфлікти ґрунтуються на порівнянні і опозиції. «Так нам не подобається». Потім він розвивається. Вони мають більше, ніж у нас, вони повинні бути видалені. У нас є менше, ніж у нас. «У нас гірше, ми повинні їх змінити». Вони краще, ніж нам, ми повинні боротися самі. «Для нас, ми повинні зробити щось про це. й

Вадим Зеланд: Не вбити себе за брак або втрату грошей.

За кожним великим чоловіком. .

Всі ці порівняння в різних варіаціях призводять до конфлікту на одному шляху або іншому. Від особистих відчуттів до воєн і революцій. Еквілібрійські сили намагаються усунути конфлікт через захворюванні або протистояння.

Але так як в таких ситуаціях ви завжди можете насолоджуватися енергією, люки часто призводять до протистояння. Видання

Автор: Вадим Зеланд

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/04/blog-post_32.html