Ось 15 радянських речей, які порадують італійського дизайнера!

Кожен з нас запам'ятовує ці речі з дитинства: авокаска, автомобіль «Запорожець», зі скла та шкільної форми. І навряд чи хтось може оцінити їх з точки зору «красивих» або «потворних» – використовувався що було. Що ви шукаєте? Спеціаліст з промислового дизайну, викладач Британської Вищої школи дизайну Umberto Giraudo розповів, що він думає про радянський дизайн – рідну з Італії.

Веб-сайт Він пише про те, що він бачив.

Упаковка для кефіру

Джерело фото: Bigpicture.ru Економічний і екологічно чистий дизайн.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°р·рёрѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°р·рёрѕс‚рμс‚сђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рμрѕс‚рμрѕс‚рμрѕс‚рμрμрμс‚с‚с‚с‚рѕсѓрѕсђрμрѕсђрѕсђрѕсѓрѕсѓрѕс‚с‚с‚с‚с‚рѕсђрѕсђрѕс‚сђрѕсѓрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс

Один з кращих прикладів радянського дизайну. Якщо ви не подбаєте про екологічні проблеми, забруднення, надмірне споживання, цей мішок став життєздатним рішенням для ряду проблем багато років тому.

Avoska, здається, мені, щоб бути частиною розумної системи, свого роду системного дизайну, в якому продукція купується точно так само, як вони потрібні, а не на складі. Вони не упаковані кілька разів, а мішок можна використовувати багаторазово і перевозити з вами постійно - авоксик компактний і не займає простір. Я впевнений, що сучасні дизайнери повинні звернути увагу на цю тему. й

Календар подій

«Такі календарі теж популярні у західних країнах. Тим не менш, сьогодні вони актуальні. Незважаючи на те, що вони витрачають багато паперу, ці календарі здаються мені мило, тому що вони дають можливість відірвати листи, фізично відчуваючи проходження часу. й

Чайник

Чайник – це чайник. Моя бабуся мала подібну. й

Кава

"Гаряча упаковка. Простий, економічний у виробництві, тільки два кольори, і все ще виглядає дуже сучасним. Я хотів би купити каву в цьому пакеті - він виглядає набагато більш автентично, ніж всі пластикові сміття, які кава сьогодні кладуть.

Кельн

Хлопець на етикетці виглядає досить страшно! І біля жартів я знаходжу контрастність між ретельно виробленою графікою оформлення етикетки і формою амуніфікації контейнера. До горловини і кришки можна зрозуміти, що такі пляшки можна використовувати не тільки для туалетної води, але для будь-якого - зберігання побутової хімії або дешевого алкоголю, наприклад. Пляшка дуже практична.

З іншого боку, не зрозуміло, чому при відсутності конкурентного ринку для інвестування в конкретні та агресивні макети упаковки. На жаль, багато сучасних «молодих підприємців» також не розуміють важливість дизайну в торгівлі і не інвестують в те, що має сенс інвестувати.

Згущений

«Я вірний російський шедевр». Я знаю, що багато людей люблять цей продукт, в тому числі тому, що він може бути заварений прямо в бані.

Іграшка

«Для дитини я мав схожу сої, я не бачив багато різниці. Прийміть, що контраст між американський Міккі Моус і кириличні написи цікавий - це милий.

Зеренне скло

«Проста і витончена, звичайне скло, що символізує стійкість. Я сподіваюсь, що це не заповнена горілкою до бриму. й

Трикутний молочний мішок

Трикутний молочний мішок не радянський винахід. Лінії для такої упаковки в СРСР були подані шведською компанією Tetrapack. У 1943 р. на базі науково-дослідної лабораторії розпочалася розробка картонної молочної упаковки, а в 1944 р. Еріка Валберга, молодого помічника, який виступає керівником науково-дослідної лабораторії, придумав трагедрон-подібну упаковку, що утворюється з конусаподібної частини паперу.

Шкільна форма

«Це досить елегантний і відмінно відображає формальний ієрархічний статус. Я теж зізнався, коли я пішов до школи. Однак я не можу допомогти, але зауважити, що сьогодні така форма буде виглядати більш як офіціанти або студенти, але не студенти школи. й

Телебачення

«Телеканал, як це може бути в живій кімнаті братів. Я пам'ятаю перший раз, я побачила скло для збільшення на екрані, я був дуже дивний.

"Запорожець"

Справжній шедевр радянського дизайну незважаючи на те, що він був на основі дизайну FIAT. Запорожець має унікальні функції - наприклад, гриль на капюшоні, що дає зображення автомобіля деякою агресивністю. Я ніколи не бачив Запоріжжя в моєму житті, але я чув багато оповідань про ці автомобілі. Зокрема, як їх ремонтували і прикрашають. й

Холодильник

«Це чудовий дизайн, і я категорично не розумію, чому росіяни купують китайські холодильники і ребрендують їх замість дихання нового життя в старі форми. й

через bigpicture.ru ? p=305961