Ця дівчина втратила свідомість на поїзді, і коли вона кинулася, вона отримала незвичайну ноту від її спасителя.

Ельлі Фарнфілд, 27 був поїздом на поїзді Лондона. Це був звичайний день, дівчина збиралася в фітнес, де працювала інструктором. Але всі її плани були знищені в момент, коли вона раптом відчувала, як вона втратила свідомість.

Вона прокинулася в лікарні, не пам'ятаючи що сталося і як вона отримала тут. Тим не менш, дивлячись, Еллі прийшла на замітку, яка пояснила все її.

На шматку лляного паперу в блакитній ручці написано наступні:

Елеонора,

Я сподіваюся, що коли ви читаєте це, ви будете відчувати себе краще. У вас був епілептичний суд на поїзді, і я отримав звідти. Ви не вдарили голову, але можливо, боляче ноги, коли я ступила на них, не розуміючи, що ви були на підлозі, і у вас була захоплення! Про нас

Я теж бачу, що я не можу залишатися з вами прямо зараз, але ось чашка кави, щоб зачепити вас, і £ 10, щоб отримати вам додому на таксі. Я не маю нічого зайвого, тому я сподіваюся, що ви живете.

Я зустрілася з контактами по телефону, а медична допомога знаходиться на шляху, і в той же час ви будете з залізничними працівниками. Я хочу, щоб ви всі найкращі і швидко відновити.

З любов'ю,

Том.

Еллі розмістив фото замітки на її Facebook сторінку запитуючи її, щоб допомогти їй знайти таємничий Том, який хотів би подякувати.

Незважаючи на те, що Еллі ще не знайшов людину, яка може врятувати її життя (не знає, що сталося, якщо Том не прийшов до її допомоги), вона все ще сподівається зустрітися з ним.

Він відреставрував свою віру в людство Еллі і всіх, хто був переповнений цим дивовижним сюжетом.

Дякую, Том, де ти!

Веб-сайт: http://www.facebook.com
Фото на Ellie Farnfield preview / facebook.com

Дивитися також.
Офіціант отримав $500 на суму замовлення 37 центів
Чоловік вирішив допомогти другу подолати хворобу, ненавикористання, що це економить

www.adme.ru/zhizn-semya/muzhchina-reshil-pomoch-drugu-pobedit-bolezn-ne-podozrevaya-chto-etim-spasaet-i-svoyu-zhizn-1356415/