Сухий ароматний яблучний варення! Вам не доведеться мені з ним довго.

Я не знаю про цей рецепт рано! Коли є багато яблук і подряпини голову, що робити з них, є оригінальні рішення. Сухий яблучний варення в духовці Не потрібно довгого полоскання і виходить незвичайно ароматично. Я шукаю великий рецепт з вами, не сумнівайтеся!

Сухе варення з яблук Склад
  • 1 кг яблук
  • 300г цукру
  • 1 ст.л. кориці
  • 1 ч.л. лимонної кислоти

Підготовка
  1. Для цього вишуканого десерту краще взяти кисло-солодкі яблука або яблука солодких сортів. Нарізати кожну яблуню на тонкі скибочки і покласти їх щільно на чашу, посипати цукор, корицею і лимонною кислотою зверху.

2. Помістіть яблука в 200-градусний духовку за 25 хвилин. Покладіть їх на пергамент, злегка посипте цукром, залиште його висушеним протягом 2-3 діб. Також можна скористатися електросушивальником або духовкою з вентилятором для цієї мети - таке сушіння протягом декількох годин буде досить достатньо.

Готові ароматні скибочки можна зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, в пластикових лотках або скляних банках. Я запевняю вас, така смачна підготовка не буде жити до зими! Дуже швидко і з задоволенням.

Ви можете експериментувати і зробити десерт з інших фруктів таким чином: він неймовірно смачний. сантехнікай Bon appetit, шановний читач!

від 1 2 3 4 5+

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері