Конкурс краси для жирних жінок "Північ"

Останні вихідні в Санкт-Петербурзі підсумували результати конкурсу краси для жінок-фахівців «Північний Аврора».

Боротьба з коронкою

Головною умовою конкурсантів стала відповідність параметрів плюсу: розмір не менше 50-х, висота не нижче 168 см.

до До участі були багато людей, які бажали взяти участь, і ми поділили дівчат на категорії: «Молодь Всесвіту» (до 30 років) і «Люксурний вік» (від 30 до 45 років), - сказав Анна Шишова, засновник змагань.

Після виливок і підбірок від сотень дівчат в списку претендентів на коронку були 19 красунь.

1 2 3 4 5+

дефіле

Фінал «Північного Аврора» відбувся згідно всіх правил конкурсу краси. У програмі представлені три сукні, в тому числі один в купальнику та інше в вечірній сукні. Перш ніж розпочати шоу, спікери сказали: «Красивий – той, хто щасливий: він не має значення, який розмір ви, він має значення, як його носити! й

Незважаючи на вражаючі параметри, дівчата вірять впевнено на подіумі: кожен посміхався під час проходу, а деякі навіть грубі бікіні в купальнику показують.

- Я захоплюю мужність конкурсантів, бо не кожен може вийти перед незнайомцями, як це, актриса Зоя Буряк прокоментувала шоу.

Міс Північна Аврора.

Переможець в категорії за 30 років було визначено годину після закінчення шоу. Організатори намагались тримати інтригу ще довго. У спеціальних номінаціях присуджено ім'я власника коронки.

«Міс Північний Аврора - Марія Бондар, - сказав голова журі.

Дівчина не приховує своїх почуттів і стрибала з радістю прямо на сцені. Після цього фіналісти взяли спільну фото з Королевою. До речі, вона була простою Санкт-Петербурга дівчина.

- Я 28 років, Я працюю в рибному заводі, Марія Бондар поділилася з Метро. Моя колега розповіла мені про змагання минулого року, але не встигла застосувати.

Міс North Aurora 2016 розкриває вона шукає любов.

до Довгий, як мій серце безкоштовно, говорить Марія.

Конкурс краси для жирних жінок "Північ" Р