Конкурс краси для жирних жінок "Північ"

Останні вихідні в Санкт-Петербурзі підсумували результати конкурсу краси для жінок-фахівців «Північний Аврора».

Боротьба з коронкою

Головною умовою конкурсантів стала відповідність параметрів плюсу: розмір не менше 50-х, висота не нижче 168 см.

до До участі були багато людей, які бажали взяти участь, і ми поділили дівчат на категорії: «Молодь Всесвіту» (до 30 років) і «Люксурний вік» (від 30 до 45 років), - сказав Анна Шишова, засновник змагань.

Після виливок і підбірок від сотень дівчат в списку претендентів на коронку були 19 красунь.

1 2 3 4 5+

дефіле

Фінал «Північного Аврора» відбувся згідно всіх правил конкурсу краси. У програмі представлені три сукні, в тому числі один в купальнику та інше в вечірній сукні. Перш ніж розпочати шоу, спікери сказали: «Красивий – той, хто щасливий: він не має значення, який розмір ви, він має значення, як його носити! й

Незважаючи на вражаючі параметри, дівчата вірять впевнено на подіумі: кожен посміхався під час проходу, а деякі навіть грубі бікіні в купальнику показують.

- Я захоплюю мужність конкурсантів, бо не кожен може вийти перед незнайомцями, як це, актриса Зоя Буряк прокоментувала шоу.

Міс Північна Аврора.

Переможець в категорії за 30 років було визначено годину після закінчення шоу. Організатори намагались тримати інтригу ще довго. У спеціальних номінаціях присуджено ім'я власника коронки.

«Міс Північний Аврора - Марія Бондар, - сказав голова журі.

Дівчина не приховує своїх почуттів і стрибала з радістю прямо на сцені. Після цього фіналісти взяли спільну фото з Королевою. До речі, вона була простою Санкт-Петербурга дівчина.

- Я 28 років, Я працюю в рибному заводі, Марія Бондар поділилася з Метро. Моя колега розповіла мені про змагання минулого року, але не встигла застосувати.

Міс North Aurora 2016 розкриває вона шукає любов.

до Довгий, як мій серце безкоштовно, говорить Марія.

Р