Ці хлопці знають,
стіни-декорейшн У найприємніший спосіб! Ідея, яка цікавить мене сьогодні проста, але гідна уваги всіх, хто цінує красу.
Я думаю, що це важко знайти найкращий спосіб для поліпшення вашого будинку. Я люблю натуральні елементи в оформленні інтер'єру, але це щось цілком з звичайного.
Декорування стін з квітами
- Накладні панелі з спеціальними кишенями - дивні до квіткових горщиків, прикріплених до стіни будинку.
- Панелі виготовлені з Склопластикй Вони мають отвори для водяного стоку, як в реальних квіткових горщиках!
- Вид фантастичний ... Ви можете висаджувати будь-які рослини в цих складних горщиках: декоративні квіти, і їстівні зелені, і невеликі дерева.
р.
- Яка чудова прикраса стінки леза! Що саме висадити, краще запитати когось, хто знає, якщо ви не маєте достатньо досвіду в цьому випадку. Якщо ви обираєте невибагливі зелені друзі, їх не потрібно додатково поливати: дощовик буде достатньо!
- Проект «Кишеньковий Панель» був розроблений в Південній Кореї і спрямований на озеленення будинків у містах.
- Я впала в любов з цією красою на перший погляд! Я дуже хочу зробити рай на дачі...
- Звичайно, цей фасад потребує додаткового догляду: стіна білосніжна. Але всі зусилля варто звернути увагу на дивовижну рослину.
- При бажанні все це можна зробити на стіні вашого приватного будинку або котеджу! Пофарбуйте стіну в інших тонах і відтінках, щоб приховати підноси, видаліть дренаж всередині, роблять гідроізоляцію зеленої частини стіни. Сама ідея красива, і якщо ви намагаєтеся, що-небудь можливо.
Я люблю бачити це.
обробка стін у місті. Якщо вам подобається оригінальне рішення дизайнерів, швидко показати цю статтю друзям. Це, безумовно, надихає любителів садівників!
Артикул
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері