Батько знаходить винахідливий спосіб навчити дітей Як оплатити гроші

Коротка історія одного маленького хлопчика, опублікованого на сторінках Гумані Нью-Йорка, в буквальному сенсі прокинувся інтернет. Його батько зумів неможливим: він не тільки закріпився у своїх дітей фрагмальне ставлення до грошей, але і показав, наскільки важливо допомогти іншим людям.

Веб-сайт Він щиро захоплює таких мудрих батьків і публікує простий рецепт, як вміло обробляти гроші від звичайного батька в Нью-Йорку.

«Що тижня я отримав один долар для кишенькових витрат. Тоді я можу вибрати який розділ, щоб покласти його в: зберегти, витрачати, пожертвувати або інвестувати.

Якщо я обирає розділ «інвест», я відразу ж даю долару своїм батькам, і в кінці кожного місяця вони повертаються гроші, які накопичилися з додатковими інтересами. Я тільки поставив свої гроші в розділі «спенд» двічі! Я вже 10 доларів. Я міг би мати більше, але я вирішив пожертвувати гроші. Ми купили їжу людям, які не мають грошей в розділі «спенд».

Чудова робота, мама і тато! Цей непристойний спосіб в той же час навчає дітей відповідального ставлення до грошей і складання.

Фото з Facebook/Humans Нью-Йорк
Джерело: Facebook/Humans Нью-Йорк

Дивитися також.
Брати створили мільйонний долар бізнес з однією анкетою мама попросила Them щоденно
4 Питання по догляду за дитиною Бо ви любите його.

на www.adme.ru/zhizn-semya/4-voprosa-kotorye-nuzhno-zadavat-rebenku-kazhdyj-den-potomu-chto-vy-ego-lyubite-1354315/