Ні гао! Це історія руки з холодильника.

р.

Нема нічого ви можете знайти в Китаї! Веб-сайт Він ділиться з читачем шифровану історію «в житті». Як виявилося останнім часом, в багатьох продуктових магазинах в Китаї, звичайні холодильники для молочних продуктів, напої і як мають подвійний дно. За віконною частиною холодильника є склад, вони поєднуються.

Кілька місяців тому я був розумно витяжний йогурт з залізної корзини і я отримав його звідти. Уявіть ручну тримач пляшки йогурту між полицями холодильника. холодильник Стівена Король. Я був досить рубаним і не ховав його. Коли я оплачувала при оформленні замовлення, продавця і навантажувача, який відіграв роль «ручок з холодильника», сміхався на вершині свого голосу, вигинаючи навпіл, і підказав пальцям на мене. Він був безшумним і негайним.

Найщасливіше було сьогодні, коли я ходив в цей магазин з колегою з Чехії. Ми говорили про бізнес, я відкрив той самий холодильник, і обличчя Портера, вже знайомий між пакетами, сказав: "Ni hao!" (Привіт!) Я відповіла «Ni Hao!» і підняла свою руку в привітання. Після прийняття йогурту і закриття холодильника я продовжував розмову з чехцем.

Аах! Ви повинні бачити обличчя. Цей світ ніколи не буде таким же для нього.

Türkçe, English, Українська...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное