17 фантастичних ідей для вашого будинку! Ми приносимо красу в півгодини.

Ця стаття буде приємною для всіх, хто прагне інтер'єризація в будинку. Ви не повинні витрачати багато грошей, щоб принести трохи магію до вашого будинку. Неприємні матеріали, фантазія, пара яскравих ідей, а квартира не знає.

Зібрані тут вироби створюються в двох рахунках, і порадують око довго. Я кохаю кожного з них, і ідея Великодня кошика здається особливо солодкою. Я люблю це, якщо вам сподобалося!

Рукоділля своїми руками для будинку
  1. Шарф і шарф вішалка. Мені потрібно! Дуже легко зробити за допомогою дерев'яних піддонів.
    р.

Габаритний зображення

2. Дерев'яні береги Гарячі і незрівняні страви ніколи не будуть зайвими на кухні!

3. Скляний чохол з краватки. Я думаю, що це чудово.

4. Пільвопади Сорочки. Я маю на увазі, я повинен це зробити!
    Р

5. Друге життя старих меблів! Це чудовий мінібар.
    35

6. Заміна смуги на годиннику з яскравою ручкою - стильна ідея.

7. Чудова прикраса святкового столу!

8. Абайур для лампий Він виглядає оригінально протягом дня, в вечірні проливає затишні тіні! І це можна зробити так легко...
    740767

9. Ваза маляра!

10. Ще одна ідея використання дерев'яних шпильок: це те, як ви можете зберегти ваші ювелірні вироби в порядку.

11. Тримач свічника з виделки. Я люблю!

12. Як зробити звичайний годинник щось смачним: такі годинники впишеться в будь-який інтер'єр.

13. Це дивовижна, але як практична! Я прошу, що вішалка на кухні.
    Р

14. Місце зустрічі для самогубних шкарпетки.
    630253.

15. Великодній кошик буде готовий до 15 хвилин! Я буду тримати ці ідеї і я обов'язково зроблю для Великодня цього року. Всі матеріали недорогі, виготовлені простіше. Дивитися!

16. Тут можна замінити кухонні шафи!
    р.

17. Декорація-кламп для кухні з виделки. Люблю!
    р.

Цікаві вироби Створить особливу атмосферу в будинку, потрапить і поліпшить життя: адже багато з цих предметів досить функціональні! Якщо ви знайдете цікаві ідеї, поділіть їх своїми близькими, вони скажуть подяку.

від 677686

З дитинства, Олександра Кімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво працевлаштування Е. Зм.