Що не так з Зеленським? Вечірній квартал? й

р.

Що не так з Зеленським? Вечірній квартал? Що таке національна гордість? Чи не правда? Не ми живемо на кредит? Або є мером Києва великим інтелектом? Чи є президентом державним генієм? й

В'їзди баррен не турбують нас, брудні двори не розгублюють нас, розбиті дороги не відремонтують нас, обрамлюють крадіжку і нескінченну корупцію не доторкнувшись до нас, недолік реформ, незалежна зовнішньополітична політика, і хоча б деякі сане національна ідея - все нічого не в порівнянні з шамою в Юрмалі ...

Щодня бійці гинуть в війні, кожен день не вистачає ліків в лікарнях, і кожен день ми пироги і феєрверки. Ніщо доторкається, порушується, порушується. Коли раптом публічно з'явилася громадська дівчина, і за владу, нарешті, вона стала наступною. Це звичайно смішний.

Оновлення. Для найоптимальніших патріотичних серфів:
Ви не отримуєте. Займає кредити, їсти на них і поводитися, як громадська дівчина є урядом. Що ви помилилися з Україною.

Юрій Касанов

Як українці відреагували на номер Зеленського – прочитали вибір думок від спостерігача.

Юрій Бірюков:
Фестиваль представить Вам українську культуру на 4 дні. Так, ми є люди лише 4 дні культури. ?
GUYS-GUYS-GUYS-GUYS!
Це з scumbag шоу. Для цих сумок, щоб жартувати про Україну, як це гірко-гійсько-гійсько-гійне, жахливо весело.
Ну, чому? Ви заковтнули наші олімпіани в яснах поцілунків Рашкінів? Тепер проковтнути кланів.

Олександр Дубинський:
Шановні патріоти, незадоволені виставою No95 у Юрмалі.
Залийте свою ігнорування під Адміністрацією Президента, Кабінетом Міністрів та Київради.

Без своїх «нащадків» ніхто не жартує.
Я не сміюся. По всьому світу.

Віталій Портніков:
«Зеленський – це позашкідливість освяченої свербіжної свербіжності», низькорослий, розведений савор, буржуазія і перемішується. Не можна перемішати людей з вразливістю, щоб простежити причину, щоб вразливість не мала і не може бути більше, ніж природні категорії і моральні перехрестя.
Ти ворог народу. Гоголь, на якому земля всі настоянки сатириків і гумористів XX століття зустрілися - вид Шолом-Алейхема на Остап Вишні, вид Березину і Тимошенко до Жванецький, Ільченко і Карцев, досяг Зеленського.

Юрій Романенко:
Для всіх тих, хто обурює шедеври Зеленського в Юрмалі сьогодні, думають про те, чому ви не подбаєте про те, що на господарському форумі в Польщі, де присутні кілька тисяч людей з європейської еліти та бізнесу, половина представників України (і це кілька сотень людей) – це ідіотична, в тому числі прем’єр-міністр, міністри та інші топ-людини.

І це повторюється в кожній зустрічі з іноземцями, на кожному форумі та конференції. І, що таке сумник, на цих подіях, на відміну від Юрмала, часто приймають рішення, на яких дуже багато залежить життя звичайних українців. Але вони не розуміли. Чому? Не на телевізорі.
Це не виправдить Зеленський, просто його стипендія сатира базується на реальних стопівах.

Петро Олесчук:
«Справа з Зеленським Я розповідаю вам вірусну кампанію жовтої вишні».
Мабут, підпорядкований на Росії, що «вавту».
Тарас Березовець:
Найпривабливішим є те, що смертний гумор 95-го блоку часто відроджується тим самими людьми, які створюють продані концерти в 95-му блокі. Але було достатньо, щоб побачити, що ці списви завжди пристосовані до смаків громадськості. Цей цирк не має Батьківщини. Точно, Батьківщина, де вони сплачуються. А їхні життєздатні жарти, в першу чергу, результат життєздатного почуття гумору тих, хто купує квитки на їхні концерти. й

Дмитро Різніченко:
(Навчання на Майбутні)
Якщо я став диктатором, я не буду чіпати гууристом, я не буду говорити про мене непристойно, і я буду боротися з моїми боти з радололіс-сіхатитом в ч. Nawpaki, я регулярно сидю в залах, в передніх рядах, і демонстративно гиготиті перед камерами.
Блискавка на суді голови дозволила сказати все, без життєдіяльності, вони прокочуються для лінійки ролі крокового дзеркала, дав лінійку прямий фідбек, грунтів і алегорично зображений іонічний рейтинг. У історичній перспективі це малиновий, менший шанс почути славність химнів і присідати в момент, якщо брама не в змозі отримати до натовп з тарскіпів і пітфорків.

Денис Пилипець:
Цікаво, що Вова Зеленського під новиною про Леніна поставить відео з крісельним крім Рамзана Кадирова – всім сміх. Але виявилося, що в цьому відео Кадиров загинув загибель батька. А потім Вова Зеленський дуже багато апологізованих до Рамзана Ахматовича. О, дуже багато. Ні, він не пояснив, що жарт був про те, що він означав його і хто. Ні, він просто апологізований. Вони давали йому безпеку, то пам'ятайте? Ви пам'ятаєте?
Але коли Вова Зеленський назвав Україну ... акторка, яка не піклується про те, де її отримати і скільки — він просто почав пояснити, що він означав кредити. Вони не хочуть, щоб уряд прийняти їх, і т.д. Але якщо ви не хочете, щоб уряд взяти кредити, то зателефонуйте уряду актрису. Яка проблема?
Але він сказав, що він сказав. І не був непристойний, але переоцінений текст. Він бачив його 100 разів, і він погоджується. Для тих, хто не розуміє різницю, мої забобони.
І це те, що фуріати - в цілому, номер в стилі «Квартер». Я не вболівальник, але шанувальники Кварталу точно сподобається. А тепер замінити Вову в питанні слово «Україна» з словом «Українські органи» або «управління» – не буде скарг на номер.

Але Вова - сказав "Україна". Вова не очолила за «непристойний реприз» Після того, щоб цей жарт, Кадировці не зрізати голову Вова і принести Рамзан на блюдо. Навіть Запаребррик Ургант знайшов сили до апологізації за невідповідний жарт проти України. Ймовірно, тому що він був добре освіченим.

Іван Примаченко:
На протязі тривалого часу я хотів запитати, що люди знаходять смішні в виставах «Квартал 95», але не було причин. Тепер є причина, але ніхто не запитати, ніхто не зізнається? В цілому, час позбутися від ілюзій про низькоградову культуру. Ви можете внести стільки, скільки вам подобається «не може бути низькокласним, але наша», але практика показує, що генератори такої культури дуже швидко змінюють політичну та ідеологічну спрямованість на поточну ринкову ситуацію. Що ще ви очікуєте від популярної культури в її примітивній формі?

Віктор Трегубов:
Друга велика проблема післярадянської популярної культури полягає в тому, що в кінці дев'ятидесятих років ніхто не займався хітом чоловіка для Маслякова.
(Перший, звичайно, це ніхто не в сімдесяти кинув цеглу на Пугачеві.)
Порошенка не існує. Хлопці вирощують толерантність до низького бару протягом десятиліть. Це їх несправність. І один конкретний прояв, що запитую вас. й
Антон Ходза:
Зеленський – це хороший жарт про квартиру Лещенко.