Пісочний торт "Панна Валевская": Я спробував один раз, милуючись цим днем!

Цей розкішний десерт смакує навіть вишуканий солодкий зуб! Нещодавно я мав бажання дізнатися, як приготувати якийсь незвичайний торт, і після того, як мислити про це, вибір припав на мене. "Пані Валевская" - торт прикрашений поляками з мелерунами і горіхами.

Знімок пана Валуської є одним з найбільш оновлених в Польщі! Жінка, яка народила сина на Наполеона Бонапарта, стала першою красою серед вишуканих польських дворянників і довели, що навіть імператор не може протистояти їхньому шарму.

У цій країні виготовлялися парфуми тієї ж назви - в красивій скляній пляшці незвичайної форми, нагадують леді в сукні з ріноліну. Також популярний простий у виготовленні пісочного торта.

Пісочний торт "Панна Валевская"Смородина варення можна замінити будь-яким іншим! Вишня, малина, слива, яблуко, абрикос - будь-який буде добре. Ви можете замінити горіхи мигдалем. Це один пісочниці Так приправа контрастом крихкої скоринки і хрустким меценатом ... Для аромату в кремі можна додати трохи коньяку.

Сандрусові інгредієнти
  • 300 г пшеничного борошна
  • 200г вершкове масло
  • 4 жовтки
  • 40г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 5g розпушувач

Інгредієнти для бджільництва
  • 4 яєчні білки
  • 180г цукрового порошку
  • 10г крохмаль
  • 400г чорне смородина варення
  • 100г горіхів

Вершкові інгредієнти
  • 400г молока
  • 2 яйця
  • 40г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 40г крохмаль
  • 150г вершкове масло

Підготовка
  1. Весь процес виготовлення цього дивного торта продемонстрований в відео нижче. Випікайте торт в нагрітій духовці при температурі 180 градусів за 10-12 хвилин.
  2. Випікайте торт з варенням і м'ясом в нагрітій духовці при температурі 150 градусів за 30-35 хвилин.

Важливі деталі: рекомендований розмір жилету 38 см х 30 см. Мені здається, що навіть людина, яка не має справу з випіканням на всіх, легко зробить цей шедевр завдяки таким докладним інструкціям.

Дуже проста підготовка! Я рекомендую зберегти рецепт особливого випадку, він буде корисний. Польський торт Ви повинні спробувати принаймні один раз в житті!

від 665670

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері