Виготовлений червоний ікра дуже вигідно! Ось чому я тільки купити один з цих...

Ви думаєте, що це справжня червона ікра? Я теж думав. Виявляється, що часто для божевільних грошей ми купуємо підробку.

Як вибрати ікра Важливо знати будь-яку господиню. Чому багато грошей купити неякісний продукт, а потім подавати його до вашої сім'ї? Кілька ефективних порад допоможе вам уникнути дратівливої помилки!

Як вибрати червоний ікра
  1. Баночка з ікрою повинна мати щільно закриту кришку, ні в якому разі не здувається. Написи на оригіналі віджимаються зсередини кришки. Якщо написи натискаються зовні, не купуйте цю ікру!

2. Перевірити склад, зазначений на упаковці. На краще, повинна бути ікра сама, рослинне масло і сіль.

3. Якщо склад вказує гліцерин (E400), сорбічна кислота (E200) і urotropin (E239), слід відмовитися від придбання хімічно фаршированої делікації. Ці добавки запобігають висиханню яєць

4. Якщо ви залите низькоякісну ікру з окропом, вона забарвить воду в яскравому кольорі. Реальний червоний ікр. По-різному. З реальними яйцями нічого не станеться - вони можуть стати лише маленькими пальниками.

5. Ви повинні вибрати ікру упаковані в скляні банки. Через скло можна чітко побачити, які яйця виглядають як: вони повинні бути красивими в одній формі. Яйця необхідно залити банку щільно! Рибники зазвичай виробляють ікру в липні-серпні, варто розглянути це при покупці продукту. Якщо продукт був упакований в інші місяці, це не на користь!
    486183

Поділитися з друзями ці цінні поради: Я впевнений, що вони допоможуть багатьом людям не помилитися у виборі якісного продукту!

Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері