Синхропротон: Найдовша історія чоловічої солідарності!

363189

Веб-сайт Я подолав смішну історію від життя і поспішає поділитися з читачами! За двадцять років тому я отримав ліцензію, придбав старий автомобіль і почав вивчати проспекти міста.

А потім я помітив нову дивну річ на панелі. Мій чоловік пояснив це був синхронпротон. Я стала Борзо. Що «У» не рветься зі скла, а хтось бачив, що я був водінням. А що ввечері, через цей синхронпротон, він буде бачити, якщо я був Speeding. І якщо він перевищений, то він бере ключі і кар'єру, закінчується там.

Наступного дня я тримав очі на швидкісному метрі. Знаходиться один раз на 5 км. Інтернет у давні часи не був настільки широко доступний. Як скрутити свідчення цього стипендії синхроні ... Я не знаю. Я пішов до головного механіка організації, в якому я працював. Пояснення проблеми. Він слухав, подивився на синхронпротон і раджу відразу зізнатися, так як неможливо перекручувати свідчення.

О, я боявся йти додому! Вона подарувала чоловіка і пообіцяла не робити так знову. Коли вона сказала мені, що вона пішла на механіку, її чоловік не може стояти його і сміятися сльозам.

Це був джмер для перемикання нагріву сидіння. механіка була надана коньяком як ознака чоловічої твердості.

по pikabu.ru/story/solidarnost_4455175