Чоловік вирішив допомогти другу подолати хворобу, ненавикористання, що це економить

р.

У жовтні 2014 р. Дон Герберт і його дружина Белінда вирішили зробити зупинки на ринку підводного плавання під час руху. Вони не знали, що це рішення врятує життя Дону та іншої людини.

Недалеко від ринку була церква, з якої слухався химн. Не може бути співак, просто не може бути минулим. У храмі він зустрів Тім Джонс. Люди відразу знайшли спільну землю і додали один одному на соцмережах.

5824975

Ліворуч Дон Герберт і справа - Тим Джонс.

Життя сім'ї Герберта на 12 років переповнено хронічною хворобою печінки, яка постраждала від. Зрештою, печінка повинна бути пересаджена. Це сталося 6 місяців, перш ніж Дон став друзям з Тим. Робота була успішною, але проблеми не закінчували там: людина раптом не змогла нирки.

Дону жив через гемодіаліз, але він терміново необхідний донору нирок, щоб чекати 5-7 років. Белінда більше не може нести страждання чоловіка. Один вечір, вона сіла на своєму комп'ютері, відкрив її Facebook сторінку і написав відчайдушний крі для допомоги:

« » » » » » » » » » » » » » »Я хочу жити довго. Я хочу виростити старий з ним.

Перша людина, щоб відповісти на запит Белінди, щоб допомогти знайти донора Тим. Він назвав жінку і пообіцяв робити все в його силі. Тим був скоро протестований, іВін був ідеальним донором для Дон. Один у 20 000! Хоча чоловіки знають один одного протягом декількох тижнів, Тим не менш, не вагалися пожертвувати свою нирку новим другом. Проведено операцію без ускладнень, але тут Виявилося, що життя Тима була в небезпекі, і він не знав його.

Під час роботи лікарі знайшли Тим аневризма - небезпечне розширення стінки судна, що незабаром може призвести до смерті. На щастя, аневризма вдалося видалити без проблем. Так, Тим не менш, не тільки доне життя, але й власне.

Дуже оперативно і швидко відновлюється. Тім і життям Дон назавжди пов'язані. Вони і їхні сім'ї ще не можуть вірити, що вони так щасливі, і не втомилися подякувати долі за неї.

Фото на попередній перегляд Тим Б Джонс / facebook.com
За матеріалами Hefty

Дивитися також.
Найцінніший подарунок для лікаря
Наречена на вівтарі відбулася людина, яка пересадила серце її батька
Син знаходить незвичайний спосіб допомогти батькам, які страждають хвороби Альцгеймера

www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/syn-nashel-neobychnyj-sposob-pomoch-otcu-stradayuschemu-boleznyu-alcgejmera-1346015/