17 свіжих ідей для інтер'єру: будинок став набагато комфортніше!

Я не впевнений у всьому світі, але краса зберігає мене регулярно. Я дуже люблю знайти солу в деяких милих речах, милуючись деталями, дивимося на магію в звичайному режимі. Я вірю, що для стабільного емоційного стану, будь-яка жінка потребує красивих речей! Це джерело енергії, яка багато людей нехтують, і для нічого.

Про нас комфорт своїми руками У будинку ви помітите, як ви стаєте менш дратівливими. Щастя - це маленькі речі, я бачу це знову! Я сподіваюся, що ця колекція надихає вас, щоб прикрасити ваш світ. На кухні обладнана вашим смаком, радше варити, а на постільній білизні з незвичайним малюнком, мрії спокійніше.

Як зробити будинок комфортним
  1. Зверніть увагу на страви, які ви використовуєте щодня. Ми зберігаємо красиві тарілки в боковинах і отримуємо їх тільки на святах. Але це таке задоволення, щоб їсти з красивих страв!

2. Кольори, які оточують вас, впливають на настрій. Принад до меланхолі люди повинні оточити себе яскравими, принадними предметами насичених теплих відтінків, які викликають приємні асоціації.

3. Одного разу мій мама прийшов, щоб відвідати мене і вирішив приготувати свою підписну страву на кухні. Вона помітила, що в її будинку вона не настільки приємна для молодят - кухня не так комфортна, немає милих речей, які заживають інтер'єром. Це те, що деталі означають!

4. Коли ви любите щось з серця і подивіться на щось дивовижне, здається, що ви самі стаєте кращими, ваші думки яскравіше.

5. Красиві речі допоможуть не тільки в домашніх умовах, але і на роботі. Мій співробітник має тушку з яскравим квітковим орнаментом всередині. Коли вона п'є чай, вона виконує істинний акт краси, яка підвищує її настрій і продуктивність. Ми завжди робимо краще, коли ми щасливі.

6. Не варто постійно купувати дорогі предмети. зробити будинок комфортнимй Ви можете придбати щось дуже ефектно.

7. Функціональність також важлива, і я ціную предмети, які поєднують стиль, яскраві ідеї та практичність.

8. Коли коти подряпають на душу, немає кращого засобу, ніж звертаючи увагу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше!

9. Приємно купити розкішні предмети інтер'єру в вашому будинку, але ще приємніше - подарувати близьким щось красиве. У мене є черепно-подібна брошочка, надана другом. Дуже рідко приколіть його до мого одягу, але іноді я просто витягніть його і подивіться на неї. Це допомагає впоратися з поганим настрійм.

10. Будь-який бізнес може принести задоволення, якщо підійти його душі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

11. Ми часто не помітили красу природи, там не вистачає часу, щоб зупинитися і помилуватися захід сонця. Саме тому натуральні елементи настільки привабливі для дизайнерів. Рослини і тварини – це вічна тема для створення меблів, посуду, постільної білизни, всіляких побутових дрібниць.

12. Якщо ви хочете тримати очі на ньому, вона служить естетичною терапія. Приємні деталі можуть вилікувати неврози і створити сприятливу атмосферу в будь-якій точці світу.
    р.

13. Щоб відмовитися від комфортних засобів, щоб позбавити себе від підтримки. Мій будинок - моя фортеця, як кажуть.
    р.

14. Тактильні відчуття дуже важливі. Якщо ви хочете не тільки насолодитися, ви хочете доторкнутися до них, а й отримувати незабутні відчуття. Для створення затишного гнізда важливо мати кілька таких зразків в інтер'єрі.

15. Білий колір - символ чистоти, рай, відпочинок. Якщо будинок має білосніжні меблі, ковдри, серветки, здається, що часто є ангели.

16. Самодогляд, самолюбителем проявляється в тому, як ви будуєте свій будинок. Пам'ятайте, що вам потрібно оцінити кожну безкоштовну хвилину, проведіть її з максимальною насолодою, і в цьому ви завжди будете допомогти милі деталі інтер'єру!

17. Спостереження краси - це процес кін для медитації, загоєння від поганих думок.
    р.

Зробіть себе комфортно. У будинку ви побачите, як буде змінити життя. Якщо ви хочете створити щось себе, це велика удача! Обов'язково показати надихну статтю друзям, якщо вам подобається.

Артикул

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері