Лист до Даду

Моя тато працює з ранку до ночі. Дад комфортний. Наприклад, потрібно замінити дитячу розсаду. Ну і це. Не тільки те, що немає місця, щоб покласти іграшки, але є також диван, і мофи, коти і боби обгортки в дивані без підрахунку. В короткий час я мав потребу і потрібно тривалий час. Що про Татусь? У 12 годину вранці, при заїзді з сервісу, він втомився і перед тим, як діти не вистачає дозвілля. Вранці вона падає, набагато раніше, ніж ми піднімаємось і тому, теж це не просто. І вдень, на жаль, вона не липка. “Катя, нехай сьогодні без головного мозку” – принаймні тиша, яка, ви згодні, є ще більш ізольованою. Я думав, і я зробив. Якщо все так поганий, морський і один раз, необхідно для тата писати відправку з значенням - повідомляти про головне, щоб говорити. Все ніч, в той час як Тато було спальним і прокидним повітрям, я сидів на кухні письмо листом. Тексти пісень, а це означає: Текст вийшов короткий, але ясно дивовижним. Навіть живопис надійшло про те, що без мистецтва. Вранці я зв'язав повідомлення з лавкою, трохи перемішуючи над ним (особливо в живописній частині) і пішов до місця.

Лист до Даду

Лист до Даду

Лист до Даду

Лист до Даду Р

Лист до Даду

Лист до Даду р.

Лист до Даду

123456наступна

Лист до Даду

Лист до Даду

Лист до Даду

Лист до Даду (доб. 4)