324
Математична головоломка що Інтернет є рушій його глава прямо зараз!
Усе почалося 17 серпня, коли Nejib Tej залишив повідомлення на своїй сторінці Facebook, прикріпивши картину з головоломкою. Більше 500 000 коментарів та 13,000 акцій. Як головоломка розширилася, більше і більше людей почали писати свої відповіді в коментарях. Швидко стало зрозуміло, що завдання не так просто, як це здавалося.
Тюрн.руВеб-сайт Публікація Тіурна пост уточнює деякі нюанси.
Що таке труднощі? В принципі виникає з декількох причин.
Перший, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.
По-друге, Не всі помітки, що в останньому рядку є тільки одне хрінове і одне завантаження.
По-третє, Багато людей забувають, що багатозастосування проводиться спочатку.
Для тих, хто все ще плутають, є відео цієї проблеми:
Я хотів би додати автора, який публікує проблему не його творець. Висновок про це можна зробити, шукаючи головоломки в будь-якому пошуковому двигуні. Заяви на допомогу в цьому завдання були опубліковані раніше.
через tjournal.ru/33970-ocherednaya-matematicheskaya-golovolomka-sbivaet-s-tolku-mnozhestvo-ludei
Тюрн.руВеб-сайт Публікація Тіурна пост уточнює деякі нюанси.
Що таке труднощі? В принципі виникає з декількох причин.
Перший, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.
По-друге, Не всі помітки, що в останньому рядку є тільки одне хрінове і одне завантаження.
По-третє, Багато людей забувають, що багатозастосування проводиться спочатку.
Для тих, хто все ще плутають, є відео цієї проблеми:
Я хотів би додати автора, який публікує проблему не його творець. Висновок про це можна зробити, шукаючи головоломки в будь-якому пошуковому двигуні. Заяви на допомогу в цьому завдання були опубліковані раніше.
через tjournal.ru/33970-ocherednaya-matematicheskaya-golovolomka-sbivaet-s-tolku-mnozhestvo-ludei
Оптимізм - це вибір, який ми повинні зробити щодня.
Приголомшливі афоризми Станіслава Джерзи Letz, які хочу цитувати