Вік невинності

У минулому реклама була набагато простіше.

Ось приклад: удар на обличчі і вона буде дотримуватися вас всюди. В принципі ви можете поводити в обличчя (простежувати вас всюди) в наш час, але вам доведеться не поводитися з димом «Тіпалета». Дівчата, які звикли бути простіше.

Одного разу, всі пивні банки будуть відкриті як легко. Шліц перетворює процес відкриття пива.

– після цієї реклами вираз приймається на новому сенсі.

р.

Вібровий палець. Це модний пристрій. "Для особистого використання" (навіть більше!), "стимулює кровообіг" (як про!), "за всього $6.95" (наведіть мені два!)

Ви втомилися? Чи не розслаблений щоденний стрес? Чи загрожує люди? Ви знаєте, що потрібно зробити.

, Україна

Може виглядати чисто, але... Насправді, gonorea і syphilis не сплять. Гарний час Дівчата, коротко.

59110.

Лікарі диму Camel більше інших брендів. Пацієнти нервово-копують на боці.

Габаритний зображення

Людина, тато, ви завжди отримуєте найкращі, навіть Марльборо. Загалом перед правами дітей були, звичайно, нехтовані. Наприклад, батько копчений Марльборо, і дитина отримала деяку Приму. Горючий, короткий.

І, дорогі друзі, не забудьте курити більше. Поруч з лікарів, що порадує Президент Рональд МакДонаг дає вам - шкода, Рейган. На Різдво цей солодкий чоловік відправив своїх друзів Честерфілд. Хороший різдвяний подарунок, це не так?

Що стосується нестерпних умов життя дітей на заході, ми повинні мати щітку. Вони димають, звичайно, курять сигарети, але поголені "Gillette".

Ні, вони кицька після всього. Санта, ви гальма? Честерфілд був відправлений мені Дядько Ронні. Я запитав вас чітко, "Мал-бо-ро!"