586
Як приготувати домашній rickat-lukum: ніжний, м'який, злегка житт...
Я просто люблю його, коли мої друзі від своїх поїздок до зарубіжних країн Солодощі Як сувенір! Ніжний, м'який, злегка в'язкий, ароматичні і солодкі кубики посипані цукровою пудрою ...
«Рахат-Лукум» перекладається з турецької мови як «зручних штук». Є величезний вибір типів і назв цієї делікатеси, які залежать від добавок і форми готового виробу. "Сайт" підготовка ricket-lucum - ласощі Султана!
Раха-Лукум в домашніх умовах Інгредієнти
Підготовка
Мінімальна їжа, і як смачно! Але я боїтеся, що деякі люди будуть мати це так довго. Цей десерт з горіхами подобається всім і всім.
Поділитися з друзями рецепт солодкої східної казки!
«Рахат-Лукум» перекладається з турецької мови як «зручних штук». Є величезний вибір типів і назв цієї делікатеси, які залежать від добавок і форми готового виробу. "Сайт" підготовка ricket-lucum - ласощі Султана!
Раха-Лукум в домашніх умовах Інгредієнти
- 1 ст.л. кукурудзи
- 1 ст. цукру
- 1 ст. соковиті ягоди або фрукти без насіння (суниця, малина, сливи, абрикоси)
- 2 столи води
- 100 г очищених горіхів
- щіпка
- 1 ст.л. цукрового піску
Підготовка
- Подрібніть фрукти в блендері.
- Змішайте звичайний і ванільний цукор з 1/3 Чистий і 1 ст.л. вода, встановлена для варіння на помірному вогні (5-7 хвилин після кипіння).
- Змішайте залишилися пюре з крохмаль і 1 стіл води, потім тонка стружка залити в киплячу солодку суміш. Дрочіння, кип'ятити 2-3 хвилини перед загущенням. Кукурудзяний крохмаль можна замінити картоплею, але в цьому випадку кубики будуть слабкіше тримати форму.
- Візьміть вогонь, додайте горіхи, розмішайте.
- У прямокутній формі піднімалася харчоваПоставте масу в неї і розподіліть його рівномірно. Висота шару не вище 2 сантиметрів. Після застигання (близько 8 годин), зніміть огірок з цвілі разом з плівкою, зріжте кубики. Кожен шматок знаходиться в цукровому пудрі і крохмалю.
Мінімальна їжа, і як смачно! Але я боїтеся, що деякі люди будуть мати це так довго. Цей десерт з горіхами подобається всім і всім.
Поділитися з друзями рецепт солодкої східної казки!
Пляшка Палац Володимир Сиса: мабуть, самий незвичайний подарунок на ювілей весілля
Багато з нас висять фото на стінах. Ця пара надихнула мене, щоб зробити щось нове!