Забарвлений хлопець бачив світ в реальних тонах. Його емоційна історія дуже доторкнеться!

Веб-сайт Публікація історії з першої ротової порожнини, яка вперше в житті кладуть на лінзи з корекцією сліпоти. Імпресії моря!

Веб-сайт: http://www.facebook.com Я починаю з якою кольором сліпоти. Кольорова сліпота або колірна сліпота є спадковою, рідше придбаною рисою людини і примушеним баченням, вираженою в нездатності, щоб відрізняти переважно зелені і червоні кольори.

Я був діагностований в школі, коли я пішов до 9 класу, щоб вивчити ліцензію водія. У той час, законодавство нашої великогабаритної Батьківщини категорично заборонені сліпі люди, які приводять машину, з 2014 року вони поправили закон, тому все добре, ви можете приїхати на автомобіль.

Точка відрізняється. Після того, як ходьба в Інтернеті, я прийшов через пару сайтів, які продали об'єктиви, які скоригують вашу недугу. Ці лінзи діляться на класи за ступенем сприйняття кольорів і стоять як яйце єдинорогу. Після того, як я замовив їх через три місяці.

Я побачила світ у кольорі. Я ніколи не носила окуляри або лінзи до.

Засихає лінзу легко. Я вирішив спробувати один перший і порівняти, чи змінить світ, якщо ми дивимося на ньому по-різному. Я сказав, що я був шокований - сказати нічого !!! Я прогулявся по вулиці і просто дивився, шукаючи одну око, як вона повинна бути і з іншого, як відлякала все. Я не бачив. Я випадково пов'язаний з деякими дівчатами в яскраво-рожевому жакеті, бо я ніколи не бачив цей колір перед (без об'єктива я бачив помаранчевий колір). Дівчина, звичайно, рубати, але прийти на.

Після носіння лінз протягом декількох днів очі почали втомлювати. На третій день я пішов поза без лінз і мій мозок почав робити щось незрозуміло! Я дивився на траву – без об’єктивів він ще не згасився, тьмяним, але мозок знав, що він виглядав різним і перекриттям його кольором. Весь світ став дещо незрозумілим. Я не знаю, як його описати, як ви переглядаєте 3D-фільм без келихів, тільки картина не розмита, але змінює кольори кожні три секунди.

Після довгого носіння лінз почалася запаморочення. Незабаром я припинив носіння їх і стала депресованою. Уявіть, що ви бачите осінь цілий рік. Вони показали, що літо виглядає так і забрав його назад. Він отримав трохи сумного.

Я прийшов через Інтернет, який ви можете замовити окуляри, але вони стоять як два ядер і ріг в подарунок. У планах зберегти гроші, купити собі окуляри і насолоджуватися життям.

Добре і весело, кожен.

Пикабу.ru/story/vstrecha_s_daltonizmom_4453355