Модні кольори в осінньо-зимовий сезон - 2016! Я не можу вибрати найкращий відтінок, кожен хороший.

Як легко загубити в цій краси! Модні відтінки осені та зими 2016 р. будь ласка, з його різноманіттям. Неприємний підхід, але ми відмовляємося визнати цей факт: Хочу одягатися в одязі соковитих, стильних кольорів, які погладжують настрій свята.

Дивитися на це. Модні кольори 2016 в одязій Я не бачив нічого, так чудового!

Який колір модний у 2016 році
  1. Темно-синій-зелений

Розкішний колір! Турюзовий, смарагдовий - всі відтінки вітається. Щоб підкреслити глибину кольору, варто вибирати важке, тече тканину.

Холодний метал завжди виглядає дорого. Я дуже хочу блуза цього кольору...

, Україна

2. Помаранчевий асортимент квітівНа мій сюрприз, саме ця осінь! Ми використовуємо для розгляду цих відтінків літа, сонячного, але соковиті помаранчеві і помаранчеві кольори допоможуть впоратися з осінньими синіми якнайкраще.

р.

3. Королівський синій! Колір, який дає гусячі Трохи цегляно, але при цьому такий принадний відтінок цієї осені і взимку буде в тренді.

р.

, Україна

4. Фіолетовий і фіолетовий - кольори другого плану цього сезону. Вони прекрасно розміщують акценти в образі: сумка, шарф, шарф, ремінь таких відтінків будуть виглядати неймовірно стильно.

5. Аристократичний синійй Це один мода Нагадуємо мене про кидання крилу по осіннього лісу. Наскільки красиві хутра і замші таких відтінків!

Ажурні прозорі сукні є хітом зимового сезону, для святкових свят. Обов'язково зауважити ці варіанти - приїжджайте під час новорічних свят.

3678910Р. 4200Р.

291765

р.

6. бордовийй Затінок п'яти вишневих вишів повертається в моді! Я не можу зупинити захоплення... Він називається Бордо, Марсала, Бургундія. Суть не змінюється, колір красива!

3610Р. 4200Р.

3250Р. 3700Р.

7. Перлина рожевай Цей колір був повним сюрпризом для мене! Порошок рожевого пальто, просто слухайте назву. Чудовий, жіночний, так ніжний!

570877

р.

Нарешті, я покажу трохи секрету: всі кольори з представленої палітри чудово поєднуються між собою! Так ви не можете турбуватися про гардероб, комбінації достатньо, щоб будь ласка, кожен день з їх бездоганним зовнішнім виглядом.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.