762
Експлуатація в салоні лансера
Текст власника автомобіля: «Я купив тут недавно свіжовичавлений сік грейпфрута в пластиковій пляшці». Половина відверта і залишила пляшки в салоні ніч. Я пишу каву вранці, і я чую, бум! кепікі! Я виглядав вікна і я побачила, що мій овець. Я думаю, що хтось щось кинув. Я пішов бачити. Я не бачив нічого спочатку. Тоді я шукав в салоні - її !!! Все обприскують соком, і є отвір на стелі! Є пляшка на сидіння з дном, що простягається. Кіц-ас.
Тепер я намагаюся потрапити в страхування. Автомобіль застрахований для АСКО в компанії ROSNO, зокрема для ризику пошкодження транспортного засобу, що виникло в результаті: нещасний випадок*, вибух ... Я наказав на поліцейську станцію - дивився, лікував, але додаток було прийнято. Я чекав екстреного пусконалагоджувача. ?
Тепер я намагаюся потрапити в страхування. Автомобіль застрахований для АСКО в компанії ROSNO, зокрема для ризику пошкодження транспортного засобу, що виникло в результаті: нещасний випадок*, вибух ... Я наказав на поліцейську станцію - дивився, лікував, але додаток було прийнято. Я чекав екстреного пусконалагоджувача. ?