363
Ось як реальний лицар повинен бути
Відносості популярного австралійського актора Етана Гоя відкрився в підвалі свого будинку лист, який їх предків написав його дітям, встановивши в них Правила лицаря - уроки життя, які Сір Томас Лемуель Гожа прагнув пройти на своїх дітей.
Спасибі Ethan Беркут, правила були опубліковані в книзі, що називається правила лицаря. Про те, що її сім’я намагається жити точно як свого далекого представника.
"Я просто завжди любила ідею шивальниці, - сказав він. Це означає, що хороша людина прохолодна. Або намагатися бути хорошою людиною класно.
Веб-сайт Він говорить про Сиру Захарку 15 ст. "Сьогодні" він починається, "Я буду поділитися з вами деякими з найцінніших оповідань, подій і моментів мого життя, щоб десь глибоко в поглибленні вашої уяви ці уроки і мої враження будуть збережені і подаються вам."
20 правила лицаря 1. Поодинці з собою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Голос нашої душі м'який і не можна чути в шумі інших голосів. Як ви не можете бачити своє відображення в грязьовій воді, а з душею. У тиші ми можемо відчути вічність.
2,2 км Ніколи не зачепити про те, що лицар, як і лицар. Ви не краще, ніж інші та інші не краще, ніж ви.
3. У Єдина чутлива відповідь на подарунок життя. За все, що сталося, лицар сказав: "Чому ти." Для всіх, хто прийде, лицар каже: "Так!"
4. У Ніколи не претендували, що ви не є лицарем або намагаєтеся бути впевненим, що інші будуть більш комфортними з вами. Ми покажемо найбільшу повагу для інших, пропонуючи найкращі в нас.
5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми живемо в певному місці, і наші проблеми унікальні. Для нас лицарі, розуміння та повага ідентичності життєво важливі в нашій здатності до джгути колективної влади. Використання сили може бути необхідною для захисту в аварійній ситуації. Але тільки справедливість, чесний і спільний ефект може дійсно досягти успіху в провідних людей. Ми повинні жити і працювати разом з братами або перейшувати разом як фольги.
6. Жнівень Якість вашого життя буде значною мірою визначатися тим, хто ви обираєте час.
7. Про нас Він не знає, як легко пробачати багато друзів. Шукайте найкраще в інших.
8. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми тут вирощуємо і правда – вода, світло і грунт, з якого ми піднімаємось. З темряви приховує нас не тільки від інших, але і від власної душі.
9. Навігація Все, що дає світло, повинно призвести до горіння.
10. Грай є можливість сприймати зміни. Будьте відкритими і гнучкими.
11. У житті немає такої речі. Зрозумілий розум - це плутаний розум, він не може бачити чітко, а не чути чітко; він бачить, що хоче бачити і чути, що він страхує чути або пропускає багато. В той час, коли він перетворює час. Настає момент дії, і з чіткою причиною, що момент очевидний.
12. Є тільки одне, що лицар не переносить: несправедливість. Кожен вірний лицар бореться за людську гідність в усі часи.
13. Генрозити Ви народилися з нічого і залиште це життя з нічого. Ви можете бути щедрими.
14. На поле бою, як і все інше, ви досягнете стільки, скільки ви готуєте. Ви створюєте шлях до досягнення поставлених цілей. Точність вкорінюється з урахуванням деталей. Чим краще приготував лицар, тим менше, він буде здатися.
15.00 р. Звичайні зусилля є звичайним результатом. Щодня докладає зусиль, щоб краще дотримуватися цих правил. Лак є наслідком дизайну. Фірма. На молоці вижив молоток.
16.00 р. Не погано говорити про інші. Не поширює новини про те, що він не впевнений і не судить речей, які він не розуміє.
17.00 р. Іноді, щоб зрозуміти більше, потрібно знати менше.
18 років Для кожного лицаря рівноправність чоловіків є непристойною правдою. І не дивує приниження чоловіків або жінок. Якщо він присутній, він повинен зупинити людину, яка здійснює наступну дію або говорить про образи.
19.00 р. Любов є кінцевою метою. Музика нашого життя. Не вдалося подолати перешкоду.
20. Життя - це довга серія прогулянок; тільки обставини можуть здивувати. Ми вдячні за життя. Він не боїться смерті, адже робота, яку починався один лицар.
У решті правил лицаря обговорюються ідеї, що представлені більш детально. Незважаючи на те, що книга є фантастичним, вона сповнена відбиття на самовдосконалення і що це означає бути батьком.
з камероюlab.org/ 10679-20-pravil-rytsarya-iz-klassicheskogo-rukovodstva-ot-1483goda
25 рідкісних історичних зображень, які ми дивилися без дихання
20 незвичайних способів використання звичайної кави