426
Як зробити любов
Ірис Рут Пастор є письменником і телеведучим, який був одружений з чоловіком Стівеном протягом п'ятого десятиліття. У своєму блозі вона пише про те, що один раз вони були на межі капелюхування один одному, але в той час вони зрозуміли, що негативні почуття можуть бути пом'якшені постійними роботами і їх ставлення до свого партнера.
Веб-сайт Ірис публікує поради, які допомогли їй і чоловіку жити разом так довго, повагу і люблячи один одному.
- Пам'ятайте про чарівність вашої зустрічі, особливо в день, коли ви відчуваєте, як всі магії пішли.
- Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, це магія буде знову.
- Порадуйте, що ви одружені з ким-небудь, хто приймає вас з усіма інтересами, навіть якщо він іноді говорить вам речі, які ви не чули.
- Не дозволяйте господарських хорів зробити вас нудними і громіздими, бути м'ясними і трохи рясними іноді. Бізнес може чекати!
- Якщо ви думаєте про те, що це не означає, що ви повинні сказати. (Це не помилка, ні випадкового повторення!)
- Зробіть його простіше, щоб грати в спорт: поставте спортивний пакет, де він завжди буде ловити його на шляху до гаража.
- Як ви живете в останній день з ним, якщо ви можете планувати заздалегідь? Планування та реалізація планів.
- Кожна бесіда не повинна містити переліку, які болить вас і останні процедури.
- Немає нічого неправдивого з одягом або лікуванням, але не робить його терапевтом.
- Зробіть його вечерю, як ви чекаєте на вечірку.
- Якщо ви не хочете скористатися фразою «Я готовий до тієї чи іншої правди».
- Купити каркас і повісити його картину на стіні. Або покласти його на робочий стіл.
- Ви коли-небудь писали любовні листи один одному? Про нас
- З кожним днем народження, зробіть те, що він дивився і радує вас цього року.
- Шукаю фотографії друзів в соцмережах, часто здається, що все добре крім вас. Не торкайтесь такими думками.
- Якщо потрібно поліпшити здоров'я або схуднути, приховувати відколи і зберегти плоди і овочі ближче.
- Якщо він надіслав вам картку, яка зігрівається серцем, кладе його у видне місце.
- Коли він повертається додому, зверніть увагу не тільки на те, що він каже, але і як він каже. Мова тіла прекрасно переносить настрій.
- Ігнорувати думки інших.
- Не запитайте, якщо ви відновили, якщо ви боїтеся слухати позитивну відповідь.
- Виберіть те, що боротися за—зоба з мезами на столі і в його інструментальній коробці.
- Знайдіть шоу, який вас цікавить, і дивитися його разом.
- Танець разом із повільним танцем у вітальні хоча б зрідка - чому ні?
- У день, коли він робить помилки, великий і невеликий, один за одним, пам'ятайте, що теорія Гестолл, що все більше, ніж сума його частин. Зосередитися на всю річ.
SOURCE іrisruthpastor
Фото з Summit Entertainment preview
Дивитися також.
20 речей, які можуть врятувати вашу шлюб
10 речей Я дізнався про щасливі стосунки
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-veschej-kotorym-menya-nauchili-schastlivye-otnosheniya-732860/
Проста Рецепт для тих, хто йде божевільний з карамельним попкорном від театру
Шведська влада подарує мешканцям велосипедів для однієї мети