248
"Так, я солодкий!" Це просто неймовірно хороший випадок.
Веб-сайт Вона передає історію життя, яка виглядає дуже сприйнятливою!
ВсеHАБВГДКЛМНПРСТФХЧЯ Складання ліфта. Жінка входить до входу, вона має собаку на її ланцюжку. Я не знаю, що це те, але це виглядає як коричневий тумблер, що складається з м'язів, великої голови, дрібних очей, а також хаут, як акула. Коротко, охоронець. З усіх собак Я боївся, я боїю Йорків, але я подобаюсь. Звісно, я забрав, тому що жінка підтягнула лейш, і замовляється “на нозі”. й
- Зачекайте, Кайзер! Кожен боїться вас, нікому не захочете вас.
Це не так, що вона збивається до Каайзера.
Зупинка. Я запитав:
- Чи є ти хороший собака?
Хвіст монстра мухів і починається невизначений рух зліва направо. Він каже: «Аунті, ви мене зателефонували? й
до Він не вкус! З повагою! каже господиня.
- Ви солодка собака? - Так.
Хвіст збиває собаку з боків. "Я собака!" написав на обличчі, "Я солодкий!"
- Чи можу я прасувати?
- Нудота! Не боятися!
Я досягла своєї руки до голови собаки, а потім собака стрибає на своїх задніх ніжках, кладає руки на грудях, і поцілунає мене в всій обличчі одночасно.
- Кайзер, зупинка! господиня шати.
- Ти мій солодкий!
Так! Я кажу! вона говорить на акула обличчя, я солодкий!
по storyfox.ru/post/etoprosto-neveroyatno-milyj-sluchaj/
ВсеHАБВГДКЛМНПРСТФХЧЯ Складання ліфта. Жінка входить до входу, вона має собаку на її ланцюжку. Я не знаю, що це те, але це виглядає як коричневий тумблер, що складається з м'язів, великої голови, дрібних очей, а також хаут, як акула. Коротко, охоронець. З усіх собак Я боївся, я боїю Йорків, але я подобаюсь. Звісно, я забрав, тому що жінка підтягнула лейш, і замовляється “на нозі”. й
- Зачекайте, Кайзер! Кожен боїться вас, нікому не захочете вас.
Це не так, що вона збивається до Каайзера.
Зупинка. Я запитав:
- Чи є ти хороший собака?
Хвіст монстра мухів і починається невизначений рух зліва направо. Він каже: «Аунті, ви мене зателефонували? й
до Він не вкус! З повагою! каже господиня.
- Ви солодка собака? - Так.
Хвіст збиває собаку з боків. "Я собака!" написав на обличчі, "Я солодкий!"
- Чи можу я прасувати?
- Нудота! Не боятися!
Я досягла своєї руки до голови собаки, а потім собака стрибає на своїх задніх ніжках, кладає руки на грудях, і поцілунає мене в всій обличчі одночасно.
- Кайзер, зупинка! господиня шати.
- Ти мій солодкий!
Так! Я кажу! вона говорить на акула обличчя, я солодкий!
по storyfox.ru/post/etoprosto-neveroyatno-milyj-sluchaj/