829
18 причин представництва естрадного актора в світі - Keanu Reeves!
Keanu Reeves перетворив 52 і є найбільш дивовижним і доторкним характером в Голлівуді. Який, сумний, позбавлений самогубності і жаді, людина, яка зірвала в культових плівках і намагається привести до простого життя. Веб-сайт Він публікує кілька фактів про Keanu Reeves, що, якщо хтось гідний нестандартної любові від акторів Голлівуду, це наш день народження хлопчика.
Джерело фото: Ivi.ru1,1 км У Гаваїні назва Кену означає «холодний вітер над горами. й
2,2 км Один квартал Кеню – китайська (патернал).
3. У Як дитина, Кену і сестра Кім мала дислексія (посмертність, нездатність читати), яку багато вважають причиною його ізоляції.
4. У На додаток до дня народження є ще одне важливе свято. Вентилятори оголосили 15 червня як «Неофіційний день Мудріфта». Таке жартове свято з'явився після отримання фото сумних ревесівок їсти сендвіч на лавці.
325292р.
5. Умань Keanu ніколи не мав власного комп'ютера. Якщо він все ще має спілкуватися з комп'ютером, він грає шахи. Кеню неодноразово заявили, що він більш зацікавлений у зв’язках з людьми, ніж сам апарат.
6. Жнівень Кеню боїться з дітьми, адже світ часто рубає його. Однак він вважає, що він може закохатися до точки, де він не піклується про те, що попереду.
7. Про нас У банкі актор має понад сотні мільйонів доларів, але він все одно спокійно їде в громадському транспорті. Або мотоцикл.
8. У Після зйомок «На кришці хвилі» актор зацікавився серфінгом, а після участі в фільмі «Набагато шуму від нічого» закохався в кінний спорт.
9. Навігація 31 січня 2005 р. Кену Ревест отримав зірку на Голлівудській прогулянці слави.
10. Відкликання прибуткової пропозиції на зірку у відставці до “Спечений” (він був ірморований, щоб було запропоновано 11 млн. дол.), Ревеси обрали зірку у фільмі “Повага Девіла” з Аль Пакино та Чарлізе; Ревес погодився підкорити свою зарплату, щоб залучити Аль Пакіно до фільму, тим самим він зробив у “Дублерів” за участь гена Hackman.
11. Кену дуже близько до своєї сім'ї, особливо його матері і сестри Кім. Сім'я завжди приходить до нього. Коли сестра актора впала з лейкемією, він переїхав у догляд за нею, надаючи всі фільми та контракти. Він провів дні і ночі біля неї. "Keanu - мій світ", - каже Кім Ревес. Коли я хворий, він завжди там. Він мене захопив мене в танці, і я відразу отримав краще. Ревести інвестували понад п'ять мільйонів доларів у дослідження раку надії пошуку ліків. Він пожертвував гроші на лікарню, де його сестра була оброблена і заснувала власний раковий фонд. Завдяки зусиллям і підтримці Кену, поразили страшні хвороби Кіма.
12. Ревести мали ваффрі з Дженніфером Симе. 8 січня 2000 р. вони мали дочку, яку він мав на меті ім'я Ава Архер Симє-Рів. Але на тиждень до пологів лікар припинив слухання дитячого серця. Ультразвук показав, що дівчина загинула у вомбі, причина смерті була згущена в пуповинному шнурі.
13.00 р. У 2001 році подруга Reeves Jennifer Syme, 29 загинув в аварії на автомобілі; її джип збився на три парковані автомобілі на вулиці Лос-Анджелеса. Кену поховав друг на Західній Цеметрії в Лос-Анджелесі біля могили своєї дочки.
14. У 2010 році з дня народження Кеню придбала себе кексом і каву, і будь-який пасербі міг привітати його.
15.00 р. У шкільній хокейній команді друзі присуджували Кену прізвисько «Стін» для того, щоб стати першокласним воротаром; майбутній актор працював в борошняному магазині, заточений ковзани і був визнаний MVP (Most Valued Player – найкорисніший гравець) в хокею команди своєї школи.
16.00 р. Його батько закинувся, коли Кену був лише три роки. Моя мама не була серйозною і постійно шукала чоловіка «право». У зв'язку з її пошуком сім'я постійно блукає по всьому світу і потрапила в різні неприємності, від наркотичних проблем до шкільного віку. Не дивно, коли сім'я остаточно опинилася в Торонто, Кеню вже більше не затримала закінчити школу. Цікавить стати хокею.
17.00 р. Невідомо, що б виявилося з молодого таланту, але він випадково запрошував до фільмів, щоб стояти перед камерою на воротах. Він насолоджувався досвідом, щоб він негайно кинути, отримав в стару машину і поїхав в Лос-Анджелес. Пороги, зірвати, потім Кену згадав, що один з чоловіків своєї матері був колись голлівудським виробником. Він знайшов свого колишнього степлера і засвоюв його знайти невелику роль. Ну, то ми знаємо.
18 років Keanu Reeves був вражений роботою дизайнерів костюмів та спецефектів у трилогії Matrix. Так, коли третій фільм був випущений і Кеню отримав свою казкову плату, він дав 80 мільйонів з 114 мільйонів людей, які працювали на стрічці не менше ніж його.
www.ivi.ru/titr/motor/kianu
9 Років після весілля ця пара знайшла ще один безвідкритий подарунок
Ось як я жив. 15 прохолодних жартів Одеси