Каліфорнія суші рол Bowl

Сприяти занадто багато на суші? Super Light, Здоровий Домашній Суші, щоб допомогти з цим Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Сприяти занадто багато на суші? Super Light, Здоровий Домашній Суші, щоб допомогти з цим Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Кілька місяців тому я не можу отримати достатньо з тих, хто купує в Каліфорнійському Суші Bowl! Ви коли-небудь просто обробляєте рецептом і доповнюєте харчування щодня протягом тижня? Я, що я зробив. не Каліфорнійський прокат суші чашок день і день до тих пір, поки я міг навіть подивитися на суші чаші.

18621
Але, це кілька місяців, і це виглядає досить смачно, щоб мене знову. Я можу повернутися до моєї суші чаші божезів знову!

Сприяти занадто багато на суші? Супер легкий домашнє суші для допомоги з це Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Ці суші чаші не завершені, якщо у вас є насіння чорного кунжуту. Вони додають, що м'який, горіховий смак. З деяких дивних причин я не можу знайти насіння чорного кунжуту в будь-якому місці в моєму районі. На щастя, один з переваг, що є бренд-амбасадором для Rodelle отримує спробувати свої дивовижні продукти. В той час як Родель відомий своєю високоякісною ваніллю, вони також мають спеції, необхідністю випічки та багатьма іншими інгредієнтами.

Ознайомтеся з вашим чорним і настроченим кунжутом і починайте на власній каліфорнійській прокатці суші чашок!

Я зробив супер концентрований, липкий соєвий соус дріждж. Я люблю, як він покриває та приносить солодкість.

Але компонент, який приймає цю страву з добре дивно простий.

Минулого року Я пішов в суші ресторан в Сакраменто, і багато з них суші роли мали лимонну шкіру в них. Я був скептичною, але після першого прикусу я переконаний. Свіжий лимон робить цю страву яскравим і освіжаючим.

Габаритний зображення

соуси
1/4 склянки соєвого соусу
2 столові ложки цукру
1 столова ложка рисового оцту
Суші чаші
2 склянки Зварений білий рис * - охолоджений
1/2 склянки зрізаного краба імітація
1/2 огірка - очищений, обраний і розбити
1/4 км Невеликий лимон - нарізаний супертон, потім дрібно нарізаний (в комплекті)
1 Маса мариновані суші Ginger - розбити
1/2 Авокадо - зрізаний або зрізаний
1 лист обрізається водоростей - розсипається
Насіння чорного і за смаком кунжуту - за смаком
соуси
З'єднайте інгредієнти соусу в невеликій сковороді на середньому вогні. В той час як безперервне збивання, довести до кипіння і зменшити до злегка густої консистенції. 3-х хвилин пішки. Не зайдіть, легко горіти. Видаліть з вогню і дайте охолонути при зборі суші чаші.
Суші чаші
Змішайте всі інгредієнти і топи з сумішшю соєвого соусу.
Ноти
* Я використовую в мікрохвильовій паровій упаковці рису, щоб зробити його супер комфортним.

Каліфорнія Рол Суші Bowl
Витратити спосіб занадто багато на суші? Супер легкий, здоровий домашній суші для порятунку з цим Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Витратити спосіб занадто багато на суші? Супер легкий, здоровий домашній суші для порятунку з цим Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Кілька місяців тому я не можу отримати достатньо з цих Каліфорнія Рол Суші Bowls! Ви коли-небудь просто отримаєте за рецептом і кінець їжі щодня протягом тижня? Я, що я зробив. Українська Рол Суші Я не можу навіть виглядати в суші.

Але, це було кілька місяців, і це дуже смачно мені знову. Я можу піти на мій суші чаші ще раз!

Витратити спосіб занадто багато на суші? Суперлегкий домашній суші на допомогу з цим Каліфорнія Рол Суші Bowl Рецепт!

Ці суші чаші не завершені, якщо у вас є насіння чорного кунжуту. Вони додають, що м'який, горіховий смак. З деяких дивних причин я не можу знайти насіння чорного кунжуту в будь-якій області. Посол бренда Rodelle є чудовим продуктом. В той час як Родель відрізняється високою якістю ванілі, вони також мають спеції, харчові речовини і багато інших інгредієнтів.

Ознайомтеся з насінням чорного та насланого суса та починайте на власній Каліфорнія Рол Суші Bowls!

Я зробив супер концентрований, липкий соєвий соус дріждж. Я люблю, як вона покривається блюдом і приносить солодкість.

Але інгредієнт, який приймає цю страву добре, щоб дивовижний простий. Лемон!

Минулого року Я пішов в суші ресторан в Сакраменто і багато їх суші роли мали лимонні пілінги в них. Я був скептичною, але після того, як перший укус я переконаний. Свіжий лимон робить цю страву яскравим і освіжаючим.

Соус
1/4 чашка Соєвий соус
2 Цукори
1 столова ложка рису варгар
Суші Луки
2 чашки варений білий рис* - охолоджений
1/2 Чашки забиті Імітації краба
1/2 Огірок - очищений, змащений і рубаний
1/4 Маленький лимон - нарізаний зайвим тонким, потім дрібно нарізаний (в комплект входить)
1 столова ложка мариновані Суші Імбир - рубаний
1/2 Авокадо - нарізані або нарізають на шматки
1 лист сушений Seaweed - розсипається
Насіння чорної та смакової есеми - за смаком
Соус
Комбіновані інгредієнти соусу в невеликий горщик на середньому вогні. В той час як безперервно збивати, довести до кипіння і зменшити до злегка сиропної консистенції. До послуг гостей всього 3 хвилини. Не прогуляйтеся, як це можна легко загорнути. Зніміть з вогню і дайте охолонути під час збирання суші чашок.
Суші Луки
З'єднайте всі інгредієнти і зверху з крапелькою соєвої суміші.
Примітки.
Я користуюсь мікрохвильовою піччю, упакованими рисами, щоб зробити це супер зручним.