370
Цей відомий актор став справжнім другом для сотні бездомних собак
Незакінченно елегантна чоловіча з Франції Alain Delon знайома всім. Хтось здивує свій зовнішній вигляд, і багато хто захопить його акторським талантом. У будь-якому випадку його ім'я довгадувало назву домогосподарства. Але крім того, що ідол до мільйонів людей, він також став справжнім другом до сотні собак.
Веб-сайт Я хочу поділитися сюжетом про велику любов актора для наших менших братів, після чого хочу, щоб зробити свою руку ще сильніше.
//embed.gettyimages.com/embed/110146841?et=VqhoatUqqlFCyXUkciifTg&viewMoreLink=on&sig=NyqK5cEGixaK2OJVSIjqHx1L9sVeDPsryUBHSn6jN0Y=&tion=true
Як молодий чоловік, Алаїн варять військові куртки, щоб зберегти всі цуценят, які він зустрівся з теплою. На сьогоднішній день 80-річний французький актор має 5 кенелів для променевих собак і котів.
«Це завжди дуже багато собак в моєму домі, і я навіть посіяв особливу породу себе. Собаки нагадують мені хворих дітей, життя яких вимірюється тільки десять років.?
Делон живе в Швейцарії протягом тривалого часу і працює на собаках. Він навіть хоче мати своїх юристів. За словами актора, тварини мають право на захист.
Любов актора для собак бере свій початок з дитинства, коли він мав Доберману ім. Гали. «Я побачила в неї і навіть вдарив її. Вона сіла і дивилася на мене. Я побачила її кричу. З тих пір я розумію все і тепер мої собаки завжди посміхаються.
«Я особливо переїхала, що собаки не піклуються, хто їх майстер. Вони люблять чоловіка, як батько. Ви думаєте, що мій собака знає я? Не доглядати! Я не знаю, що я, що я. Вони просто люблять. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.?
Alain Delon є членом Товариства тваринництва. Є 8 собак на своїй ділянці. Є також кладовище для всіх своїх колишніх собак, 45 з них. У середині цього собаки некрополіс він побудував каплику. І після численних звернень він отримав офіційну дозвіл на утримання себе там, коли прийшов день. Він стверджує, що це остаточна розкіш.
Але актор не просто піклується про загиблих тварин. Ті, які потребують допомоги, хвилюючи його набагато більше. Він і його подруга Brigitte Bardot готові використовувати всі засоби для захисту їх.
Фото судова практика Мішель Гінфрей
На основі матеріалів Маша Слонім
Дивитися також.
Атлет відмовився брати участь у Олімпіаді, щоб зберегти свій кінь
Цей собака ran 100 км і показав світ, що вірна лояльність.
www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/etot-pes-probezhal-100-km-i-pokazal-vsemu-miru-chto-takoe-nastoyaschaya-vernost-1334165/
3 способи швидко побудувати впевненість у Гарвардському психологу
17 Плюси, які регулярні стрижки роблять нас різними людьми