Дівчина в неймовірний спосіб вигинає тіло

Гейді Вільямс знаходив в практику йоги. Дівчинка, виживання післятравматичного стресового розладу, тривожності, депресії та ріпаку, почала захищати її розум, дух і тіло. «Yoga приніс мене до безпеки», – каже вона. Місце миру і самоприймання. й
Відновлення Вільяма стала початком нової поїздки. "Я змогла відновитися від моєї психічної хвороби і тепер присвятив життя і кар'єру, щоб допомогти іншим через процес самооздоровлення", - пояснює вона.

Практика дівчини зосереджена на терапевтичних сесій та польових семінарах для тих, хто страждає від тих же демонів, які колись захопили її. Вона також запустила групу підтримки через Інтернет.

Використання соціальних медіа, в основному Instagram допомагає дівчатам перенести свої повідомлення в широкий спектр людей. Її обліковий запис сповнений красивих фотографій, що показують неймовірні пози, демонструючи міцність, гнучкість і витонченість, що наші тіла можуть досягати.

У цьому, вона супроводжує свої фотографії з словами мудрості та надихаючими історіями, які є боконом для тих, хто бореться з небезпекою або страхом.