Невидимий яблучний пиріг! Я знайшов цей рецепт у своєму онуку бабуся.

Я люблю випічку, яка має трохи тіста і багато начинок. Gentle, рафінований, він містить менше калорій, але все ще залишається надзвичайно апетитним!

Найсмачніший яблучний пирігЯ спробував був мій бабуся. Не дивно, що він назвав його "Невидимий". Секрет страви знаходиться в самому нарізку яблук на скибочки.

Звичайно, тісто в торті присутній, але в такій невеликій кількості, яка практично не відчувається і не можна побачити на зрізі. Якщо душа просить щось вишукане, ми знаємо, як вам комфортно.

Як зробити інгредієнти Apple Pie
  • 90 мл молока
  • 60г борошна
  • 10г цукру
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 2 ст.л. масла
  • 1 ст. л. коньяку
  • 4 яблука
  • 3 ст.л. горіхів

Підготовка
  1. Збити цукрові яйця в повітряній піні. Додати борошно і розпушувач до маси. Також додайте соняшникову олію, молоко і коньяку.

2. Наріжте яблука тонкими скибочками і залийте в тісто.

3. Змастити форму вершковим дрібним і запікати торт на 30 хвилин при температурі 200 градусів.

4. Заключний дотик: заповніть! Комбайн 1 яйце, 80г цукру і 2 ст.л. розтопленого вершкового масла. На готовому спекотному торті залити заливку, покласти горіхи зверху. Випікайте торт ще 15 хвилин.

Який запах! Тепер ви знаєте, як смачной Під настрій можна додати корицю до яблук, щіпку горіха і навіть мелений імбир. Когнак можна замінити солодким лікером! Цей осінній.