Я поїду себе і вірю мене, тільки зміцнює мій шлюб.

р.

До весілля я відчував свого майбутнього чоловіка на 11 років і часто подорожував окремо. Не було втілено. Але оскільки ми одружилися, весь світ здається турботою. Я втомився запитати і писати цей пост як відповідь кожному.

Почати знайомство з квітня 2005 року, коли ми були 15-річні. І в червні, один, без батьків, я пішов на місяць в невеликому місті Аргентину Вілла дель Усього, де жив мій дядько. Ця подорож зробила мене вгору. Я використовую, щоб залежати від моєї сім'ї, щоб годувати мене і розповісти мені, що робити і куди піти. Я зрозумів, що я створив власну реальність. Я дізнався, що подорожі поодинці будує впевненість, дозволить виростити і поліпшити себе.

Саме тоді ми взяли на те, що подорож стане частиною мого життя. І дуже важлива частина. Наступного літа я пішов на Еквадор і Галапагоські острови. Моє бажання вивчати світ самостійно виріс і завжди зустрілися з підтримкою друзів, мого хлопця і сім'ї.

Але, як тільки ми обмінялися кільцями і кладемо підписи, де він повинен, ставлення інших змінився різко. Ні, мій чоловік все ще підтримує, але друзі і знайомства більше не розуміли мене.

Відразу після весілля я поїхав на поїздку до джунглів Центральної Америки, щоб зібрати матеріал для Природністань, мій журнал дикої природи. Я дуже рада про майбутній поїздок. Я не думав, що це було бродіння сім’ї, але це те, що кожен реагував.

Вони були чітко переплановані.

«Чи нехай ви подорожуєте, що довго?» Якби я був небайдужим і мій чоловік був відповідальний за мої дії.

«Чи не боїш ти, поки ви не будете їздити?» Ум, подяка за попередження, але давайте його обличчям. Якщо він готовий бігти через те, що я знаходився на тижні, то він не людина, що я хочу отримати старий з.

«Чи ви одружилися!» Анонім був вражений, очевидно, що шлюб щось схоже на мотузку, прив'язану до ноги вашого чоловіка.

Я дивлюся, якщо мій чоловік був подорожувати, він буде змочений і? Я не знаю. Якщо людина, яка подорожує на кілька місяців, вважається нормальним, від вікінгів з військовими кампаніями до сучасних лідерів. Але люди не готові до того, що дружина може подорожувати на довгих поїздках.

Я б сказав, що всі ці питання не турбували мене. Болить, і так далі. Я почав сумніватися, що мої подорожі були настільки важливими, якщо кожен навколо мене, навіть ті, чия думка я дуже поважаю, думав, що я повинен залишитися вдома. Чи дійсно потрібно для нашого шлюбу, який я залишився в сім'ї гнізд? Але... що робити?

Я добрий журналіст, засновник журналу «Природничий», і я планую розпочати бізнес, і я люблю подорожувати світом.

Чи будуть наші стосунки сильнішими, якщо я залишаюся вдома, як незрівняна людина?

Я можу впевнено відповісти: Ні, вони не будуть!

Я пишу це в маленькій кав'ярні під назвою Eve в Сан-Ігнаціо, Беліз. Не тому, що я залишив мій бідний чоловік, але тому що Коли я зроблю мене щасливими, я можу дати йому і наші стосунки так багато іншого.й

Я люблю подорожувати самостійно. Я хотів би, що я маю жити тільки на себе, я хотів би вирішити несподівані проблеми, і я хотів зробити нові друзі. Модель домогосподарка в '50s не про мене.

Будь ласка, зв'яжіться з нами, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо шлюб стає перешкодою Вашій мрії, то щось не вистачить в житті.

Я збираюся подорожувати поодинці, і я збираю мене коханцем з місць, де мій мобільний телефон ловить. Я радий, що наші відносини тільки наш вибір. Від мене немає.

Джерело misadventuresmag
Веб-сайт: www.instagram.com
Автор: Алі Вундман

Дивитися також.
10 Ідеальних країн для подорожі
8 Причини подорожі
"Тавелі змінили мене"

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/puteshestviya-izmenili-menya-1164260/