Чи щасливі жінки носять великі сумки?

Сьогодні ми будемо говорити про сумки, адже не можна уявити жінку без сумки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Що можна сказати нам? Як впливає розмір сумки на почуття жінки і чому щасливі жінки не носять великих сумок? Що дивитися при виборі сумок?

, кв.м.

Після того, як в одному з соціальних мереж я опублікував цитату Евеліна Хромченко, що щасливі жінки не носять великих сумок.

Ця цитата викликала велику конструктиву, але багато сперечників не хочуть виглядати на суть цих слів, але тільки прогуляли «на вершину»:

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Щастя не вимірюється в сумці.
- Подумайте, сумку, як можна судити щастя?
- У кожного є ідея щастя.
- Маленькі сумки не підходять для всіх.

Все це правда, але все ще...

Великий пакет - це багато робіт, багато обов'язків і багато відповідальності. Жінка, яка несе велику сумку, займається не тільки в будинку, дітей, побуті, але і працює багато. Все це займає багато енергії, часу і нервів.

Сумка з великою кількістю відсіків, щоб підійти половину будинку, і все це - на плечі і бігу. Яка радість!

Багато людей говорять, що це некомфортно з невеликою.

Підбори не комфортні.

Але це каблуки, які не дозволяють вам перегони, як палець, поспішайте, робити 100 речей в день, це каблуки, які роблять прогулянку жіночним і седати.

«Коли я шукаю жіночну, я говорю м’яко. Коли я забарвлений, в підборах і з красивим волоссям (не в старій сорочку, джинси, пуховик і капелюх), я відчуваю себе більш м'якше, а в той же час є стрижень.

Одяг змінює наші фортуни!

«Коли все всередині і зовні - тиди і акуратність, чистий, м'який і красивий, заспокоїється всередині. Я знаю, що ви повинні почати з маленьких речей, щоб змінити щось велике і важливе в житті. й

Не можна змінити.

Хтось сказав: У мене є така робота, я вчитель і мати багато підручників.
І всі рекомендації, наприклад, мати додатковий набір навчальних посібників, щоб залишити його на роботі або використовувати електронні книги, відповімо, що це дорого, що не може дозволити собі, що витрачає гроші краще на себе, а не на підручниках.

Жінки не хочуть зрозуміти, що зупинити перенесення ваги також можна «проти себе». Що ви просто повинні дозволити собі, дозволити собі, і все почне змінювати і розгортати в дивовижному вигляді.

Одна жінка писав, що чим менша сумка, тим швидше її багатства зростає:

«Я отримую, чим менше мій гаманець!» Я не помітив перед.

Після того, як ви можете покласти телефон і банківську картку в невеликому пакеті, навіть гаманець не підходить.

Що це, якщо вам потрібно щось, ви можете купити все по дорозі, а не перенести його з вами. Не приймати воду, не приймати бутерброди, і купити все.

Зміни свідомості та зміни життя.

Я іноді ловлю себе в смішній спробі зберегти гроші - піти в далекий магазин для шоколаду, тому що він дешевше там, щоб почекати тролейбуса вмирати, тому що є державний прохід, і аналогічні десятьма перевагами. І тоді я кажу собі, що мій комфорт коштує набагато більше. Це безцінне.

Велика сумка - справа довіри та безпеки!

Якщо ви не кладете половину будинку в сумці, то життя може зайняти вас сюрпризом, і що робити? Ви повинні бути готові до будь-якого.

Деякі сумки, як рюкзаки або валізи, якби вони були на поїздці, зібрані протягом 2 років, і води, і косметика, камери, блокноти. Я тримую все з мною для кожного випадку. Щоб відчувати себе комфортно і безпечно, багато людей потрібно покласти до 30 речей в сумці.

І дизайнери пропонують безліч красивих великих сумок, адже сучасні жінки сьогодні готові бути міцними і вжити речі в руки.

Всі сучасні великі сумки мають дуже специфічні імена, які використовуються для перевезення вантажів. Пакет hobo - сумочка об'ємного мішка у вигляді скупчення (вага бобонда).

Великий пакет, безумовно, діагноз. Чудова ефективність, можливість взяти все на себе, нести багато речей і обов'язків, і, як правило, нести ваги, які жінка не помітить час.

Один бізнесмен, один раз поділився секретом, яким краще делегувати відповідальну роботу, яка не є частиною прямих обов'язків працівників. Вона вибрала жінку з великим пакетом!

Це жінки, які витягують все на себе, дуже важко і вміють. Якщо вони здатні нести вагу, то вони можуть внести багато. Головне, що ці жінки скажуть, що це не складно для них, тому що, як правило, вони тягнуть так багато на собі, що вони не помітять сумку.

Жінка з великим мішком набуває дуже жіночних особливостей в образі, які інші підсвідомо прочитали: «Я дуже важко і здатний носити багато. й

Таким чином, ви привертаєте певні обставини у ваше життя.

Великий пакет – це відчуття небезпеки та недовіри світу. Бажання стояти собі, контролювати життя. Я рахую на себе. Чим активніше я, тим більше я перейде, тим більше я зароблю і отримати.

Невеликий мішок - символ легкості, легкості, підказки про благополуччя і щастя в відносинах.

Жінка не обтяжується будь-якою важкою роботою, вона не потребує переносити пачки з паперу, комп'ютерів, підручників, папок тощо. Імовірно, така жінка має чоловіка, який допоможе, принести, дати прогулянку.

У мене є правило - не вибирайте сумки і взуття на вимогу! Це означає, що я обираємо настрій і я завжди маю запас, не потрібно взуття або сумки. Коли вам потрібно, ви завжди можете вибрати неправильний. Сама людина! Не можна вибрати за потреби:

Так, один день я шукав взуття в магазині, очі впав на сандалі і навіть на тонкій шкіряній підошві. Вони були дуже красивими і дуже непрактично. Я був сприйнятливий, що це просто машина, ви не будете кудись. Для чого продавець зауважив: «Чому ти йдеш?» Ви повинні носити чоловіка в такому одязі. й

Звісно, я взяв їх! Чому?

Коли з'являється невелика сумочка, є красиві виходи в театр, концерт, ресторан.

Невелика сумочка є непрактичною, це такий тонкий підказок, що жінка не любить себе, що означає, що не можна обтягувати її додатковими роботами і відповідальність.

Невелика сумочка відразу ж радує красивими вбраннями руками, манікюр, витонченість в одязі. Коли я збираю сумку, що я не можу вийти в пухову куртку, немає манікюру, немає макіяжу, ні джинси.

Таку сумку потрібно змінити і подбати про себе.

Чим менша сумочка, тим більше жіночого почуття безпеки і довіри.

Невелика сумочка також є практикою довіри.

Якщо ви хочете змінити своє життя, купіть собі сумку.

Як вибрати сумку

1,1 км Ніколи не купуйте підробку відомих брендів, краще купити сумку менш відомого бренду, але справжня.

2,2 км Якщо не можна купити сумку з натуральних матеріалів - сушеної та шкіряної, краще вибрати сумку з текстилю, тканини. Це набагато краще, ніж будь-яка шкіра, навіть найкраща якість.

3. У Зимовий мішок відрізняється від літньої сумки. Чим світліше і яскравіше сумки, тим більше підходить для теплого сезону. Білий і рожевий не варто носити восени. Зимові сумки повинні бути затишні з матеріалів, таких як suede, текстиль, засмаглена шкіра, вовна, і вона повинна бути трохи більшою за розміром, тому що одяг взимку об'ємніше. Зимові сумки не повинні тріщини в холоді, а восени і весняних мішках повинні бути вологими в дощі.

4. У Покупка, обов'язково намагатися на сумці, чи підходить вам розмір, колір, довжина ремінця, якщо щось не сподобалося, щось блиск, не як ви бажали, не варто брати, сумочка повинна бути кохана!

6. Жнівень Не зберігайте сумки. Висока якість сумка додасть вашому образу більш елегантним, але дешевий пакет буде вбити навіть продуманий образ.

7. Про нас Вважається, що пишні жінки не підходять невеликим пакетам, можливо, найменшим і не підходять, але можна взяти сумку насипним.

Спробуйте змінити сумку для маленької, елегантної сумки. Все буде змінюватися: Ваш гардероб, ти, настрій, почуття життя, і звичайно, ставлення чоловіків до вас.

Автор: Тетяна Дзюцева