314
Кава є модним і крихітним шкідливим: 10 основних загроз для здоров'я
Питання, де починається ранок. І на варіанті «відправлення» багато сміхалися. Похід, наприклад, для запуску автомобіля в холод. Щоранку починається з кави. А потім протягом всього дня, не одна чашка цього напою п'яна.
Здавалося б, що так погано. Люблю багато пиття дійсно має позитивні властивості. Кава навігує, допомагає відновити після короткого сну. Містить безліч корисних речовин. Однак кількість шкідливих властивостей кави набагато більше. Хтось не знає цього. Хтось знає, але продовжує пити, не вдається відмовитися. Або виправте, що в сучасному житті з його зайнятим графіком без навігаційної чашки не обійтися. Але неважливо, кава шкодить всім. Наслідки для тіла можуть бути вказані протягом тривалого часу. Давайте просто підкреслити топ десять.
Кава викликає безсоння
Парадоксально, це факт, який довгий час був перевірений лікарями, використовується звичайними людьми, а саме перебування в нічний час. Багато людей не вистачає часу на день, деякі мають нічний розклад. І кожен розуміє, що це може призвести до. Але я не можу відмовитися. У цьому випадку безсоння викликається не тільки додатковим стаканчиком в кінці вечора. Часте використання протягом дня також робить вагомий внесок у виникнення безсоння. Трохи пізніше ситуація погіршиться і працездатність знизиться до мінімуму.
Проблеми інтимного життя
Не багато хто знає, що кава негативно впливає на секс життя. Кофеїнові атаки залози, які виробляють гормони, необхідні в сексуальних відносинах. Проблеми з цими гормонами, такими як тестостерон, призводять до більших проблем в ліжку. Як правило, якщо ви просто подаруєте каву, все повертається в норму.
Вплив на вагітних
Найгірша ідея, яка може стати причиною зловживання каву під час вагітності. По-перше, це погано впливає на здоров'я ненародженої дитини. Другі проблеми гормонів. Ризик викиду різко збільшується – на 33%!
Загальне погіршення здоров'я
Це право. Уміння кави підірвати здоров'я не набагато нижче, ніж у спирту. І це не просто пов'язані проблеми, такі як безсоння. Кофеїн безпосередньо атакує імунітет. І це на найважливішому місці - щитовидної залози. Кава може легко викликати потік. Або гірше.
Зменшення засвоюваності корисних речовин організмом
Кофеїн може це зробити. Просто невелика чашка кави може сповільнити поглинання кальцію протягом декількох годин. Підвищений час не є основною проблемою. При частому використанні кави багато корисних речовин змиваються. Крім того, кофеїн може знищити безліч вітамінів і мінералів. Включаючи B, цинк, залізо, кальцій і ін.
Відповідальність
Регулярне споживання кави збільшує ризик отримання додаткових фунтів. Справа в тому, що кофеїн має поганий вплив на надниркові залози і весь обмін речовин. У якому вже поранена щитовидна бере участь. Результатом цього «затримання» кофеїну до залоз є зниження швидкості метаболізму. Проводиться прискорений процес відкладення жиру. Тіло просто не встигне позбутися від зайвих. Через деякий час вага тіла починає рости буквально перед очима.
Зносний настрій
Неймовірно, що безсонні ночі на роботі дадуть хороший результат. Як результат, безсоння, і втрата сил, і страшний настрій від усього цього. Кофеїн також робить речі гірше. Через складну ланцюжок причин і наслідків вона може істотно знизити настрій. Скоро, це те, що відбувається. В нашому тілі є спеціальні речовини нейротрансмітери. Вони відповідають за передачу сигналів з нервових клітин. Ці речовини необхідні для виробництва серотоніну – дуже «гормон щастя». Кофеїн впливає на нейротрансмітери, в результаті виробництво серотоніну гірше. Часте споживання кави з часом може призвести до значного погіршення настрою.
Джерело живлення або головний гальмівний?
Кофеїн дійсно непристойний. Уявіть ситуацію, коли людина на деякий час має працювати інтенсивно, розбиття тільки для сну. А потім він вирішує вдатися до найефективніших засобів – кави. Але це непорозуміння призведе до протилежних результатів. Дуже скоро організм стає «пристойним» кофеїну. І якщо вперше за короткий проміжок часу кави викликало підвищений випуск адреналіну, то він перестає працювати. Більше і більше напоїв, навантаження на організм підвищується, а ефективність знижується. В результаті адреналін більше не стає, і побічні ефекти, які знижують продуктивність підключені.
Кава та пестициди
При вирощуванні кави, коли ще не стане харчовим продуктом, використовуються різні добрива. Пестициди включені.