Як ви позбавляєте від хронофагів, ті, які приношують час?

Хронофагу - це часовий eater. Це найчастіше людина, яка не має реального бізнесу і хто, не знаючи, що вбити свій час, вирішує наповнювати своє дозвілля, присвячуючи вашому. Затриманий швидкий до хронофагів і безперечно знищити їх. (Andre Maurois) Листи до незнайомця
Я думаю, що у вас є родичі або знайомі, які люблять розповісти вам те ж саме на довгий час, як правило, скаржаться або агресивно, висить на телефон за години (або замість того, щоб на вухах), приймаючи свій час і енергію. Але знищити їх не опція. Крім того, є коворкінги, а ще гірше, босів, які «мультрат» випускають протягом тижнів і місяців, хоча розчин лежить на поверхні, потрібно лише додати компетентність або «використання потужності». І вони також люблять звикати вас бути непристойними, без серця, не хочуть потрапити в ситуацію і допомогти їм. І тепер ви самі «фіш» що хронофаг не ковтати, згасити себе думками: “Що я справді несердно?” Що робити? І залишки вашої міцності і часу, тобто ваше життя, витрачається на ці безнадійні відбиття. Це, ви стаєте автохронофагом (Ви повинні запатентувати слово!). Ну, які ми руйнуємо? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але є кілька алгоритмів, які допоможуть вам заспокоїти хронофаги.

Найлегшим і найважшим є алгоритм припинення комунікації. Має достатню внутрішню обґрунтованість і твердість. За допомогою постійного розірвання зайвих відходів вашого життя на зв’язках, які вже давно вичерпувалися, необхідно показати консистенцію та чіткість. Це не Ваші родичі і друзі – «відносини не вибирають», і тому вони не відмовляються. Вони так звані «формери». Як тільки у вас була щось спільного, можливо, навіть тісні відносини, але вже 100,500 разів сказали, що все пройшло, немає спільних інтересів, і людина продовжує скаржитися на життя і вимагати від вас увагу. Якщо ви вирішили зупинити таку комунікацію і зробити її чітким, будь ласка, підготувавшись до вампіра riot. Це явище спостерігали тими, хто використовувався содовими машинами. Про нас Низькі 3 кофети, а вода не тече, монета стрибає (у кращому). Ви знову знизите, і знову вода не видається. Тоді ви потрапити його рукою (і кимось з кулаком або ногами) - ви подивитеся, вода і сховате. Так твоїй хронофаг за деякий час збиватиме вас таким чином. Але якщо ви не можете витримати і не дайте звичну «сода», то хронофаг буде шукати інше джерело.

Для швидкого кінцевого зв'язку за допомогою пришвидшення до хвилин, які ви хочете. Він підходить для зменшення пустого чаттера на роботі. Тут потрібно використовувати 3-ступінчасту модель.

1. Він сказав: «Це чудово, що ви прийшли.» Ви так чудово спілкуєтеся. Тим не менш, на такі цікаві теми. Не варто зволожувати, щоб похвала була щирою. Отже, необхідно показати творчість, зловити в перших словах співрозмовника більш-менш цікавою темою.
  2. Час - обмеження часу, чітко фіксується: Але зараз я не маю часу. Швидко вирішуйте всі питання, через 5 хвилин я повинен залишити (або у мене є важливий виклик).
  3. В іншому випадку прийом просто не працює. Залиште або вішайте.

Ви відповіли чоловіка, попередив його, оголосив час розмови і тримали обіцянку. Співрозмовник розуміє, що ви людина свого слова, а в найближчий час, якось координувати його дії з вашими. Якщо він є хронофагу, він почне йти, "Одно, будь ласка, 3 хвилин." Але ви знаєте, що це «3 хвилини» призведе до 15 і 30 хвилин, і питання не буде вирішуватися, особливо з тих, ймовірних, не було бажання його вирішити спочатку. Якщо ви віддаєте перевагу цим запитам, люди розуміють дуже швидко, що ви можете контролювати – це так солодко! Ви знову відчуєте себе, вичавити енергію з вас, вбити час.

Пам'ятайте, що провина є тільки Вашою проблемою. Ви можете бути вимушені. Ви можете створити і жити з ним протягом багатьох років. Це плоди вашої свідомості, ваші внутрішні рішення. Ви коли-небудь чули маму або бабуся сказати дитині, "Ви не любите мене, тому що ви діяли так погано?" Як кажуть діти своїм батькам, «Ви не любите мене, якщо ви не купуєте його або ви не дозволите мені?» І як люди починають хворіти, щоб зав'язати близьких собі, привернути увагу? Потрібно розуміти, що введення провини маніпуляції. Вона не може бути з неприпустимою, тільки з звички. Але як тільки ви розумієте, що це маніпуляція, ви можете працювати з ним. Якщо людина вважає, що інша людина повинна бути безглуздою для своїх проблем, це означає, що він не хоче їх вирішувати. Він не хоче брати відповідальність за життя. Чому людина йде в крайній край? Що робити, щоб уникнути цієї проблеми? Запитайте його, що питання. Подаруйте йому відповідальність за життя. Знижена інтенсивність провини і ви можете реагувати на деякі відповідні способи або запропонувати конструктивне рішення.

Ще одна «трика» хронофагів полягає в тому, що вони дуже комфортні, іноді не розуміють щось. Знаючи те, що ви є хорошим професіоналом, вони постійно просять вас зробити щось «друже» для них, «не розуміючи», що це ваша робота, що ви витрачаєте час. Ви можете сказати: «Я професіонал, і професіонали дорогі». Я можу зробити вам дружню знижку. й
І, звичайно, Найскладніший варіант – родичі і друзій Особливо літні. Тут потрібно показати максимум любові і такти, усвідомлення того, що люди дійсно не мають зв'язку і уваги. Проста методика, коли ви вже дізналися, що людина все праве, або принаймні все все все ще й те ж саме: «Ох, шкода, у мене є щось кип'ятіння на плиті». Але якщо ви помітили, що розмова завжди про те саме, краще кинути нові теми. Повідомляємо про кого-небудь з взаємовідносин; один раз - про нову книгу, яку ви читаєте і радите читати далі; один раз - запитати думку про щось цікаве для вас. Такі теми швидко вичерпуються, і бесіда може бути природною. І ви і ваш співрозмовник з кожним спілкуванням принесуть більше задоволення і користь. Після всього, важко не погоджуватися з Exupery: «Найкраща розкіш на Землі – розкіш людського спілкування. й