Лебеді пенсійні: Британський бабуся стає балериною на 71

71-річної британської Doreen Peachey як дитина мріяла стати балериною, але в кінці, як правило, буває, вибрав більш практичний спосіб і став інженером. Однак, після відставання, Дореген вирішив, що він був в зв'язку, щоб визнати один раз бездії свого дитинства мрії. Ну, точка бажана. Зараз Дореен є причиною для радості: її зусилля не були в загарі і вона стала найстарішою балериною в Великобританії.

Дорен почав приймати уроки танців 10 років тому, після відвідування її niece в Канаді, який працює в якості вчителя балету. Doreen має від втрати ваги від розміру 48 до 40 і тепер говорить, що вона відчуває більш гнучкі, ніж коли-небудь, незважаючи на проведення операції заміни коліна два роки тому.

3610Р. 4200Р.

«Я дуже радий, що я пройшов іспит. Я працював над цим і був навіть трохи дивний, коли я сказав, що я найстаріша людина, щоб досягти цього рівня іспиту.

П'ята. П'єси виросла у британському місті Південноенд-на-Сі (Ессекс) у 1950-х роках. Вона згадує збереження грошей, як дитина, щоб потрапити в балет, коли Королівський філармонічний оркестр провів місцевий театр.

Але вона сором'язлива, щоб попросити свого батька, який працював декоратором, щоб платити її за уроки балету, тому що вона знав, що він не міг його дозволити. «У початковій школі ми практикуємо народний танець. Я знаю з молодого віку, що уроки балету не були для людей нашого рівня. У «50-ті роки наша родина не мала грошей, щоб зробити це. Я знаю, що не потрібно запитати. А крім грошей на заняття, потрібно костюми і аксесуари, - сказав Дорен.

У липні панс. П'ятий отримав іспит рівня 6 в Королівській академії танцю, де вона повинна довести, що вона могла завершити певну кількість кроків.

Р

Королівська академія танцю визнала її досягнення: "Наші привітання до Дорена Пахія, свіжо випечений член Королівської академії танцю!" вони писали на Facebook.