Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Історія про сучасний Mowgli, піднятий планшет

Таблетка, звичайно, може зайняти дитину на годину або два, але він не зможе замінити матір'ю. Очевидно? Не для героїні оповідання. Веб-сайт Публікація першого облікового запису в громаді Picaboo.

Тепер прийшов чарівний мадам. Ділова. Я прийшов до зарахування дитини в 1-му класі (право на 1 вересня набір йде на всю весну і літо). Початок діалогу про здібності дитини стандарт:

- Чи може він читати?

- Ви не чули мене? Ми просто у першому класі!

Далі від розмови психолога з дитиною виявилося, що хлопчик не знає, як порахувати до 10, не знає лист, колір веселки, місяці року, дні тижня, напрямки світу, від птахів він знає тільки голубці і стріли, він назвав тільки два дерева - пальмове дерево і дерево (він знає слово "березня", але що вона не знає), динозаврів він побачив в кіно, але що вони насправді - не знаю, що вони більше немає - теж час не може визначити годинник, він не знає, що "поховати" або "блокувати казку" Він не любить малювати (він не має фарби - "не просить"), він не тримав ножиці, пластилін і клею в руках. Поема не знає. Під час розмови з дитиною мама безперечно повторюється, що він просто збирається в школу, чому він повинен знати все це, чому вона повинна робити чужу роботу, чому вчителя сплачуються гроші?

Дитина не хоче йти до школи, бо він не знає, що це – звичайно, бо боїться.

Він не ходив до дитячого садка, не спілкувався з іншими дітьми, на ранньому дитинстві він залишився з його великим З тих пір він витрачає більшу частину свого часу, граючи ігри, такі як «побрати 5 кульок в рядку». Він був добре одягнений і в'явся, навіть пішов з ним в інші країни (в якому – я не пам'ятаю, пішов тільки на пляж і в магазин). Все виховання є. Навіть дитина не була на зоопарку.

Як це стало зрозуміло з розмови з матір’ю, вона спілкується з дитиною на теми «що потрібно їсти?», «що купити?», «грати планшет, не турбувати матері. й

Таке суворе харчування для дитячого мозку – це нічого «витри». Повідомляємо, що хлопчик не менше 4 класу компенсує для цього "недбалий" недбалий. Потім його.

Türkçe, English, Українська...