Історія про сучасний Mowgli, піднятий планшет

Таблетка, звичайно, може зайняти дитину на годину або два, але він не зможе замінити матір'ю. Очевидно? Не для героїні оповідання. Веб-сайт Публікація першого облікового запису в громаді Picaboo.

Тепер прийшов чарівний мадам. Ділова. Я прийшов до зарахування дитини в 1-му класі (право на 1 вересня набір йде на всю весну і літо). Початок діалогу про здібності дитини стандарт:

- Чи може він читати?

- Ви не чули мене? Ми просто у першому класі!

Далі від розмови психолога з дитиною виявилося, що хлопчик не знає, як порахувати до 10, не знає лист, колір веселки, місяці року, дні тижня, напрямки світу, від птахів він знає тільки голубці і стріли, він назвав тільки два дерева - пальмове дерево і дерево (він знає слово "березня", але що вона не знає), динозаврів він побачив в кіно, але що вони насправді - не знаю, що вони більше немає - теж час не може визначити годинник, він не знає, що "поховати" або "блокувати казку" Він не любить малювати (він не має фарби - "не просить"), він не тримав ножиці, пластилін і клею в руках. Поема не знає. Під час розмови з дитиною мама безперечно повторюється, що він просто збирається в школу, чому він повинен знати все це, чому вона повинна робити чужу роботу, чому вчителя сплачуються гроші?

Дитина не хоче йти до школи, бо він не знає, що це – звичайно, бо боїться.

Він не ходив до дитячого садка, не спілкувався з іншими дітьми, на ранньому дитинстві він залишився з його великим З тих пір він витрачає більшу частину свого часу, граючи ігри, такі як «побрати 5 кульок в рядку». Він був добре одягнений і в'явся, навіть пішов з ним в інші країни (в якому – я не пам'ятаю, пішов тільки на пляж і в магазин). Все виховання є. Навіть дитина не була на зоопарку.

Як це стало зрозуміло з розмови з матір’ю, вона спілкується з дитиною на теми «що потрібно їсти?», «що купити?», «грати планшет, не турбувати матері. й

Таке суворе харчування для дитячого мозку – це нічого «витри». Повідомляємо, що хлопчик не менше 4 класу компенсує для цього "недбалий" недбалий. Потім його.

Türkçe, English, Українська...