Пляжні фото відомих російських красунь 40+

Багато жінок сьогодні ще «дівчина» в 50, і Бог сам розповів про знамениті красуні, щоб залишатися молодим протягом тривалого часу. У спекотному літньому сезоні багато наших зірок елегантного віку діляться розкішними знімками з відпочинку, демонструючи ідеальну фігуру.

Веб-сайт Запрошення читача на них разом.

Катерина Гусєва, 40 років У липні акторка відсвяткувала ювілей, відпустивши її родиною на яхті, і зробила подарунок любителям, демонструючи рідкісні фото в бікіні.
Джерело: Anews.com Тих були вражені:

"Дуже, що фото..."

"Ви дивовижна форма! Як піти!

У бригаді виходить, що було 26 років... Це було 14 років, і ви, як красиво!!! Не змінено.

"Погляд на 25."
Хтось, однак, знайшов, що Катерина "війшов дуже тонкою," і раджу її "все добре". Ну, як кажуть, "хто кавуна, і хто є хрящем."

З бізнесменом Володимиром Абашкіним, 17-річним сином Олексієм та 5-річною дочкою Анна:

Ірина Безрукова, 51 У відпустці Юрмала з акторами Катерина Архарова (центр) та Ніна Курпякова (право):

Картина в шортах малювати багато компліментів:

Хто! Ірина Володимирівна, твої ноги завжди виходять з змагань.

"Ірочка, ти гарно!!!" Модель ролі!

"Супер фігура!" Немає більше вісімнадцяти!

"А, ноги, ah, ноги...!!!" ! ?

«Я жінка, але мої ноги чудові. й

Непристойно добре: замість того, щоб забути за минуле, Ірина вирішила бути «щасливою тут і зараз».

Ірина Солтикова, 50 років На яхті засмаги ці дні і найбільш чарівний блондинка російський поп. З 90-х років і навіть отримав претендію.

Ірина, ви стандарт краси і жіночності!!! Яка краса!!! ?

"Яка щільність я тільки 20 ..."

"Гарячий, сексуальний, молодий" Як піти !!! ?

«Це неймовірна! Як ви керуєте виглядати так молодий на 50? У вас є якісь ювенільні яблука?

А деякі, навіть пам'ятавши, що Солтикова зірвала в "Брати 2" в 2000 році, вірити, що тепер вона тільки 40. У співачки з’являлася багато молодших 34 років.

З режисером Олексій Балабановим та актором Сергієм Бодровим:

Alena Sviridova, 53, Opponent of Photoshop і camouflage макіяж, Alena показує себе як вона. І отримує славішну похвалу.

"Добрий і красивий".

"Ви любите :"

«Ви чудово дивитеся, це завжди приємно подивитися. й

"Жива жінка!"

"Супер!" Про нас

І хтось навіть спроба тантувати в кінцевому підсумку перетворився в комплімент: «Яку велику роботу ви, тому що для того, щоб переконатися, що бажати критики, і розмістили таку фотографію. З повагою, великий.

3633734

Валерія, 48 років “Дуже, я ходжу в басейн, і тут вона криється.” Я шукав і зрозумів, що це мій богиня не перестає дивувати мене, Йозеф Пригогін може похвалитися в Instagram.

І ще одна фото з прибором на заздрі всіх старих дружин: «Мої богиня – сонечко» (Одруження Йосифа та Валерія вже 12 років)

Коментатори оплачені притоки до чоловіка:

«Ви зробили її богиня. А що він реальний чоловік! Ти супер пара! Про нас

"Хлопець і чоловік!"

«Язеф, завдяки нескінченній любові Валерія виглядає приголомшливо»

Співак, звичайно, також сказав насолоду:

"Valeria Super, Супер Жінка!" "Чому фігурі" Bravo! "Подивитися 16-річну!!!" "Valeria як дівчина, я не знаю спочатку :" Для того, щоб мати таку покоївну фігуру, потрібно мати твердий характер і нереальність.

Світлана Бондарчук, 47 років Після сенсаційного розлучення з режисера Федора Бондарчука, журналіста та колишньої моделі, бабуся двох онуків, ніколи не перестає дивуватися з випроміненням молоді та натяками нової любові.

«Красива, вірна жінка!» Відчуттий, красивий, ніжний, природний і завжди буде любити, коментатори, прокоментовані на цій фото Світлани в Instagram свого друга Недежда Оболенцева.

На фотоблоці Бондарчука сама продовжує дивувати, як Fedora вдалося обміняти її на інший, і заохочувати Світлана:

Я не розумію Fyodor, чому? Така жінка. Він зробив щось, щоб він не пошкодив його. й

«Свобода від шлюбу добре для вас! й

«Життя було успішним!»

Alena Apina, 51, Як і її іменака і колега Sviridova, Alena Apina доводить, що в її роки вона хороша без ретушування і інших хитрощів.

Тим не менш, сміхаються ноти, що з «еротичними» фотографіями, такими як один нижче, час зупинки: «Що я роблю цю сесію, я кажу собі: «Це останнє!» Це, мабуть, останній. й

Але любителі не думають так:

«Ні, ні в якому разі не останню!» Більше

«Не турбуючись про останнє». Ви повинні зробити це і зробити його.

Як 20-річна дівчина!!! ?

"Наша краса!" Не скажеш останнього, ви завжди будете кращими!

«Перше враження: Апіна? О, це! Більше фотографій. А потім знову і знову. Недавні. Самий сік зараз!

3610Р. 4200Р.

Ксенія Алферова, 42-річний Актриса і ведуча, дружина актора Єгора Бероєва нещодавно припаперовані абоненти з сміливим морем «знімок Афродіта»:

Але ті скромні топлесні фото розбавляються на думку.

Деякі були захоплені:

"Хто!" Яка краса!

"Вери сексуальні і розкішні."

«Жива жінка!» Гарне тіло!

Засуджені інші:

«Малу голову на тлі фігури ... або плечового тіла. й

«Так, тіло практично виглядає як людина, не грам фемінності, дуже потужного тулуба. й

Відмінна спадкоємність: Ксенія з матір'ю, радянська краса екрану Ірина Альферова, яка на 65 дивує дивовижну.

Наталія, 42 років Зірка 90-х років не залишала довго в компанії «ретро»: вона повернулася до музичних графіків з новими хітами і заробила найвищі позначки для образів різних митців в телешоу «Туч-то-час». Вона також отримала тисячі нових шанувальників завдяки своїй неперевершеній краси.

У липні пляжні фотографії співачки зібрали позитивні відповіді:

"Діти!!!" ?

"Дуже!" Чудова краса! Ви в розкішній формі!

У вас є щось, щоб похвалитися, такий розкішний малюнок і без будь-яких фотошопів!

Деякі романтичні поезли вірші до неї, інші схильні до зітхання: "Е, Наташа, Наташа ..." Як мінімум ви відчуваєте себе шкода для ваших дружин.

Джерело: www.anews.com/en/post/51710020/