Чому пари, які борються найчастіше, є найсильнішими

570 р.

Квартал не є індикатором, що щось неправильно між партнерами. З`ясуйте відносини просто означає, що немає проблем з довірою, кожен має свою думку і ідеї.

За словами психотерапевта Д. Гале Солца, якщо людина не хоче висловити свою думку, в кінці він буде відчувати себе жертвою, він отримає враження, що партнер кидає йому щось. Але партнер не має цього почуття, бо він був у невідповідності.

Просимо себе питання: Чистий Я маю на увазі, що я маю власний бізнес? ? Якщо це випадок, змініть тактику максимально швидко.

Але пам'ятайте, що не кожна боротьба хороша. Потрібно обмінюватися думками, не просто одягатися з іменем і підняти голос.

5 порад про те, як боротися продуктивно:
  • Прийняти Інша думка людини відрізняється від вашого.
  • Як тільки ви відчуваєте, що ви отримуєте сердитися, спокійно розповідайте партнера, що ви не задоволені.
  • Не скажеш нічого, що ви будете захоплювати пізніше.
  • Послухайте не тільки себе, але і до свого партнера. Поставити себе в своє місце частіше.
  • Не змінюйте тему розмови, не стрибайте з одного до іншого. Ваші стосунки мають мету.

Крім того, пари, які часто знаходилися з відносин, мають схильність до швидкого знецінення. Кварталі роблять свої відносини виглядають як роликовий берег і додають понігості.

І, звичайно, якщо ви сперечалися, то ви не подбаєте.

Джерело wimp
Фото в foxmovies preview, StanleyDonenFilms

Дивитися також.
Як правильно навчитися боротися
Історія того, як тільки одна фраза допомогла зберегти шлюб
10 речей Я дізнався про щасливі стосунки

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-veschej-kotorym-menya-nauchili-schastlivye-otnosheniya-732860/