У зв'язку з тим, як отримати доступ до ресторану від 0 до 500.

р.

Так само, як і раніше, може змінити життя людини. Це не має бути щось велике - іноді кілька слів або Facebook повідомлення досить. Саме завдяки останньому 31-річній Colin Ross (Colin Ross) приніс один ресторан і його власник величезної популярності.

Р

Упродовж останніх суботу, коли Colin вирішив зупинитися на рибі та чіпах Whitbie у Летбріджі, Канада. Він був здивований, що є лише одна людина, крім нього - власник установи, 70-річний Скотсман Джон МакМільян.

Рос приготував приголомшливо смачний гайбут, з якого він був «легшим». Він також зазначив, що місце виглядає дуже чисто і добре підтримується. Запропонували Джону, як вони йдуть. Він відповідав, що він не може приваблювати клієнтів протягом тривалого часу і не може платити себе.

«Росс», без засвідчення про те, що власник ресторану робить невелику рекламу для свого закладу. Так, на сторінці Котліна, коротко після того, як Джон не мав ніякого клієнта. У вівторок 400 осіб відвідали Witsby і 500 у середу. Пост був відреставрований 8,000 разів.

Величезна черга людей, які хочуть піти в ресторан, тепер простягається на парковку. Перший раз в сім років в цьому бізнесі Джон отримує стільки відвідувачів.

Інтерв'ю з Global News Іван поділився своїм найвибагливим сонечком - відкрити свій ресторан «Fish en Chips», який порадує людей. І тепер, завдяки одному посту Коліну, що мрія прийшла вірно.

Ось що Colin писав в цьому пості:

На сьогоднішній день я відвідував рибу і чіпса, де був тільки 70-річний чоловік, який володів місцем. Я поговорив з ним і дізнався, що він не міг платити себе в кінці дня. Це дійсно згасити мене. Я хочу людей добре робити, особливо це 70-річний чоловік. Власник ресторану – це дуже крута людина, тому я запитаю всіх в Lethbridge, щоб поділитися цією поштою, щоб підтримати джентльмена, який працює так важко. Він дійсно заслуговує на це. й

ЗАМОВИТИ buzzfeed.com, Globalnews.ca
Фотозвіт за посиланням Globalnews. качки,
Colin Росс / facebook.com

Дивитися також.
Олімпійські шеф-кухарі готують 5,000 страв на добу, щоб годувати тих, хто потребує
Офіціант отримав $500 на суму замовлення 37 центів

на www.adme.ru/zhizn-semya/oficiant-poluchil-500-chaevyh-pri-summe-zakaza-v-37-centov-1343665/