15 приголомшливих винаходів 2016

15 приголомшливих винаходів 2016

Щодня щось нове придумано, що змушує нас захопити і сказати: «Я хочу, хочу, я хочу!» На сьогоднішній день вже використовуються винаходи, які здавалося б, вчора були плоди уяви письменників і існували тільки у книгах.

Веб-сайт Ми зібрали 15 фантастичних винаходів для вас цього року.

Літаючі бонсай 15 приголомшливих винаходів 2016

Рослини в звичайних горщиках? «Ми в майбутньому, горщики повинні літати, - сказав Хошиньчу і прибуваємо з вітаючими рослинами, які принесуть краплю майбутнього до кожного будинку.

Небо всередині літака 15 приголомшливих винаходів 2016

Політ в літаку може бути нестерпним нудним, особливо якщо ви літаєте далеко і довго. Компанія BOEING і вирішила виготовляти літаки, обладнані екранами на стелі і підлогу. Це дозволить їм проектувати нічне небо або хмари. Похід в кабіну такого літака, я просто хочу сказати: "Дуже!"

Машина для переробки мобільних паперів 15 приголомшливих винаходів 2016

Обробка паперу займає багато часу і зусиль. Японська компанія EPSON спробувала вирішити цю проблему і створила невелику машину, яка переробляє папір всього за кілька годин, і головне, не використовує краплі води. Цей пристрій повинен бути встановлений в кожному офісі.

Рятівні корпи в площині 15 приголомшливих винаходів 2016

Безпека при польотах - це першочергове значення, тому науковці намагаються входити в нові системи безпеки, які зроблять рейс комфортним і безпечним. Український інженер Владимир Татаренко розробила систему, яка, коли літак збиває, відключає відділення з пасажирами і забезпечує м'яку посадку на будь-якій поверхні.

Таблетка для сліпого 15 приголомшливих винаходів 2016

Цей планшет дозволяє сліпим людям насолоджуватися читанням десятків тисяч книг. Всередині є багато маленьких датчиків, які перетворюються в бугельні точки і утворюють листи.

Жива Коміка 15 приголомшливих винаходів 2016

Арт не стоїть на місці: боомічна громада митців випустили живі комікси. Ви відкриваєте бажану сторінку, принесіть планшет - і символи починають рухатися, є кольори і живий діалог. Дивись, як приходять комікси.

Магазин для водіїв 15 приголомшливих винаходів 2016

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я дивлюся, якщо ви можете піти там?

Супер тонкий гнутий екран 15 приголомшливих винаходів 2016

Виробники телевізорів, здавалося б, досягали максимальної тонкості екрану. Тепер просто розгорніть телевізор і візьміть його з вами.

Машина, яка несе всі дерева 15 приголомшливих винаходів 2016

Ця машина під красивою назвою "Дутчман" може в короткий час перенести цілі дерева, так як якщо захопити їх на силах. У цьому випадку дерево не пошкоджене, і його можна перенести на інше місце.

Засіб для миття посуду 15 приголомшливих винаходів 2016

«Ми всі повинні подбати про навколишнє середовище», хлопці сказали морбінпроект і випустили пристрій, який очищає воду від сміття. Винахідка неймовірно проста, але необхідна. Як не придумав раніше?

Холографічний телепортер 15 приголомшливих винаходів 2016

Майже той самий пристрій, як і у всіх ваших улюблених фантастичних фільмах, прийшов з науковцями в Microsoft. Людина навіть дуже далеко не може надсилати свої голограми для спілкування і навіть взаємодії.

Принтер для нігтів 15 приголомшливих винаходів 2016

Ви хочете пофарбувати нігті щодня? Просто завантажте будь-яке зображення з телефону до принтера для нігтя. Ви можете створити унікальний образ.

Дошка 15 приголомшливих винаходів 2016 Платформи

Ми вже розповіли про ховерборд з фільму Back to Future. Так не було достатньо скейтборду, а інженери приїхали з ArcaBord, цілу платформу, яка зробить вас плавати над землею.

Чарівний Леп 15 приголомшливих винаходів 2016

Що може бути більш незвичайним, ніж гігантський кит всередині школи? Пристрій Magic Leap створює не тільки величезні морські тварини, але і дракони, невеликі рожеві слони і навіть цілий світ.

Вогнегасник бомба 15 приголомшливих винаходів 2016

І нарешті, річ, яка повинна бути в кожному стволі і в кожному будинку є невелика бомба, яка може викинути великий вогонь і врятувати багато життів.

Джерело: michiyamamoto
Фото з чарівника

Дивитися також.
10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї
Це Трохи Запис Чистить Вгору Брудна В 20 хвилин
20 винаходів для офісу, з яким буде легше
20 винахідливі винаходи людськість Потрібні

www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/20-genialnyh-izobretenij-v-kotoryh-nuzhdaetsya-chelovechestvo-1056110/