15 приголомшливих винаходів 2016

Щодня щось нове придумано, що змушує нас захопити і сказати: «Я хочу, хочу, я хочу!» На сьогоднішній день вже використовуються винаходи, які здавалося б, вчора були плоди уяви письменників і існували тільки у книгах.

Веб-сайт Ми зібрали 15 фантастичних винаходів для вас цього року.

Літаючі бонсай

Рослини в звичайних горщиках? «Ми в майбутньому, горщики повинні літати, - сказав Хошиньчу і прибуваємо з вітаючими рослинами, які принесуть краплю майбутнього до кожного будинку.

Небо всередині літака

Політ в літаку може бути нестерпним нудним, особливо якщо ви літаєте далеко і довго. Компанія BOEING і вирішила виготовляти літаки, обладнані екранами на стелі і підлогу. Це дозволить їм проектувати нічне небо або хмари. Похід в кабіну такого літака, я просто хочу сказати: "Дуже!"

Машина для переробки мобільних паперів

Обробка паперу займає багато часу і зусиль. Японська компанія EPSON спробувала вирішити цю проблему і створила невелику машину, яка переробляє папір всього за кілька годин, і головне, не використовує краплі води. Цей пристрій повинен бути встановлений в кожному офісі.

Рятівні корпи в площині

Безпека при польотах - це першочергове значення, тому науковці намагаються входити в нові системи безпеки, які зроблять рейс комфортним і безпечним. Український інженер Владимир Татаренко розробила систему, яка, коли літак збиває, відключає відділення з пасажирами і забезпечує м'яку посадку на будь-якій поверхні.

Таблетка для сліпого

Цей планшет дозволяє сліпим людям насолоджуватися читанням десятків тисяч книг. Всередині є багато маленьких датчиків, які перетворюються в бугельні точки і утворюють листи.

Жива Коміка

Арт не стоїть на місці: боомічна громада митців випустили живі комікси. Ви відкриваєте бажану сторінку, принесіть планшет - і символи починають рухатися, є кольори і живий діалог. Дивись, як приходять комікси.

Магазин для водіїв

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я дивлюся, якщо ви можете піти там?

Супер тонкий гнутий екран

Виробники телевізорів, здавалося б, досягали максимальної тонкості екрану. Тепер просто розгорніть телевізор і візьміть його з вами.

Машина, яка несе всі дерева

Ця машина під красивою назвою "Дутчман" може в короткий час перенести цілі дерева, так як якщо захопити їх на силах. У цьому випадку дерево не пошкоджене, і його можна перенести на інше місце.

Засіб для миття посуду

«Ми всі повинні подбати про навколишнє середовище», хлопці сказали морбінпроект і випустили пристрій, який очищає воду від сміття. Винахідка неймовірно проста, але необхідна. Як не придумав раніше?

Холографічний телепортер

Майже той самий пристрій, як і у всіх ваших улюблених фантастичних фільмах, прийшов з науковцями в Microsoft. Людина навіть дуже далеко не може надсилати свої голограми для спілкування і навіть взаємодії.

Принтер для нігтів

Ви хочете пофарбувати нігті щодня? Просто завантажте будь-яке зображення з телефону до принтера для нігтя. Ви можете створити унікальний образ.

Дошка Платформи

Ми вже розповіли про ховерборд з фільму Back to Future. Так не було достатньо скейтборду, а інженери приїхали з ArcaBord, цілу платформу, яка зробить вас плавати над землею.

Чарівний Леп

Що може бути більш незвичайним, ніж гігантський кит всередині школи? Пристрій Magic Leap створює не тільки величезні морські тварини, але і дракони, невеликі рожеві слони і навіть цілий світ.

Вогнегасник бомба

І нарешті, річ, яка повинна бути в кожному стволі і в кожному будинку є невелика бомба, яка може викинути великий вогонь і врятувати багато життів.

Джерело: michiyamamoto
Фото з чарівника

Дивитися також.
10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї
Це Трохи Запис Чистить Вгору Брудна В 20 хвилин
20 винаходів для офісу, з яким буде легше
20 винахідливі винаходи людськість Потрібні

www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/20-genialnyh-izobretenij-v-kotoryh-nuzhdaetsya-chelovechestvo-1056110/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное