730
«Чому вони з'являються»: Фотографи останніх племен на Землі
Фотографія Джиммі Нельсон провів останні роки дослідження деяких з найбільш віддалених місць на Землі, щоб прийняти ці розумові фотографії небезпечних племен. Багато корінних народів втрачають у боротьбі за виживання в епоху обсесували «прогрес» і «економічне досягнення». Вони втрачають територію, вони залишають без землі для захоплення, без лісів, в яких завжди мисливці. Тим не менш, деякі люди намагаються зберегти свій традиційний спосіб життя.
Веб-сайт Публікація вибору фото портретів представників двох десятків племен.
Асаро племена, Індонезія і Папуа Нова Гвінея
Фоторепортаж: Cameralabs.org Асаро Мудман ("Людина з річки Асаро вкрита в грязі") вперше зустрів західний світ в середині 20 століття. З часів пам'яті, ці люди змащують себе грязьом і кладуть на маски, щоб налякати інші села.
«Незвідомо, що це все дуже приємно, але тому, що їхня культура загрожується, вони змушені стояти собі». – Джиммі Ньюсон
Китайський Риболовля Tribe, Guangxi, Китай
Риболовля з корморантом є одним з найстаріших способів риболовлі за допомогою водяного фольгу. Щоб запобігти їх від поковтання лову, рибалки обв'язують свої шиї. Невелика коромантна риба легко ковтати, а великі доводять до власників.
Маса, Кенія та Танзанія
Вони є одним з найвідоміших африканських племен. Молода Маасай проходить через ряд обрядів розвивати відповідальність, стати чоловікам і воїнами, навчатися захистити тваринництво від предаторів і забезпечити безпеку своїх сімей. Завдяки обрядам, обрядам і інструкціям похилого віку, вони ростуть, щоб бути сміливими. Центрально-Маасаї культура є тваринництвом.
«Дуже швидше, ніж нам, але ми продовжуємо далі. й
Ненець, Сибір - Ямал
Традиційна окупація Nenets – це реіндактор. Вони призводять до нуматичного способу життя, переправи Ямалого півострова. Для над тисячоліття вони пережили температуру як низько як мінус 50°C. Річна міграційна траса 1000 км знаходиться на замороженому березі О. О.
«Якщо ви не п'єте теплою кров'ю і з'їсти свіжі м'ясні інгредієнти, ви повинні загинути в тундру. й
Коровай, Індонезія та Папуа Нова Гвінея
Коровай є одним з небагатьох племен Папуань, які не носять кошеня, роду пенільних справ. Чоловіки племени приховують своїх пеніс, щільно загортають їх листям разом з морквою.
Мисливці – мисливці, які живуть в деревних будинках. Права та обов’язки цих людей суворо розподіляються між жінками та жінками. Номер їх розрахований на 3000 осіб. До 1970-х років Ковалі вважали, що в світі немає інших людей.
Ялі, Індонезія та Папуа Нова Гвінея
Ялі живуть в незайманих лісах високогір’я і офіційно визнані пігми, оскільки висота чоловіків становить всього 150 сантиметрів. Koteka (пристрій гарбуза для пенісу) слугує частиною традиційного одягу. Можна визначити належність людини до племени. Ялі воліє довго, тонкі кошенята.
Каро плем'я, Ефіопія
Долина Омо, розташована в Долині Африки, є домом для деяких 200 000 корінних людей, які заселяють її для тисячоліття.
Тут племена з давніх часів торгуються між собою, пропонуючи один одному бісеріни, продукти харчування, худоби та тканини. Нещодавно використовувалися гармати та боєприпаси.
, Україна
Декане племена, Ефіопія
Це племена характеризується відсутністю строго визначеної етнічності. Людина практично будь-якого походження може бути прийнята до дасанка.
Гуарані, Аргентина та Еквадор
За тисячу років в Гуарані було особняк Амазонський дощ Розглянуті самі висівки корінної групи в басейні Amazon.
Плем'я Вануату, острів Ра Лава, провінція Торба
Багато людей Вануату вважають, що багатство може бути досягнуто через церемоні. Танець є важливою частиною своєї культури, тому багато сіл мають танцювальні підлоги під назвою nasara.
Ладаха, Індія
Ладахи діляться вірами своїх Тибетських сусідів. Тибетський буддизм, змішаний з зображеннями бродних демонів з пре-Буддистої Бонної релігії, був на підставі вірувань Ладаха більше тисяч років. Люди живуть в Долині Індус, переважно займаються землеробством, практикою поліандрі.
Плем'я Мурсі, Ефіопія
«Це краще вмирати, ніж жити без вбивства. й
Морсі – це пасторанти та успішні воїни. Чоловіки виділяються хребтом на тілі. Жінки також практикують рубрику і вставте пластину в нижню губу.
р.
Рабиня, Індія
1,000 років тому, що Рабинське плем'я розірвав пустелі і рівнини, які сьогодні належать до Західної Індії. Жінки цього народу приділяють довгі години на вишивку. Вони також керують фермами і вирішують всі грошові питання, і чоловіки грають загибель.
Сембуру племена, Кенія та Танзанія
Самбуру - це напівкоштовні люди, які переходять з місця, щоб розмістити кожні 5-6 тижнів, щоб забезпечити пасовищ для своєї тваринниці. Вони є незалежними і набагато більш традиційними, ніж Маасай. Суспільство Самбуру рівне.
Плем'я Mustang, Непал
Більшість людей, які досі вважають, що світ плоский. Вони дуже релігійні. Молитви та свята є невід’ємною частиною життя. Плем’я стоїть на одному з останніх сильних прав Тибетської культури, яка збереглася до цього дня. До 1991 р. не допущено.
Р
Maori Tribe, Нова Зеландія
Моя мова - мій пробудження, моя мова - вікно моєї душі.
Маорі – політисти, поклоніння багатьох богів, богів і духів. Вони вірять, що перстратні духи і надприродні істоти є омні присутніми і допомагають племені в складних разів. Походження в давні часи міфи та легенди Маорі відобразили свої ідеї про створення Всесвіту, походження богів і людей.
Географія, Індонезія та Папуа Нова Гвінея
Життя в гірських селах просто. У жителів є багато продуктів харчування, дружні сім'ї, люди відчують чудеса природи. Вони живуть мисливськими, зборами і вирощуванням культур. Часті ворктинові вії. Щоб відлякати ворога, воїни племени Гороки використовують бойові кольори і ювелірні вироби.
«Кнолин – це тільки ріг, поки він знаходиться в м’язах. й
р.
Гвілі, Індонезія та Папуа Нова Гвінея
Це корінні люди борються за землю, свиней і жінок. Вони кладуть багато зусиль, щоб вразити ворога. Хулі пофарбуйте своїми обличчями з жовтими, червоними і білими кольорами, а також славляться традиціями виготовлення витончених килимків з власного волосся.
племена Гимба, Намібія
Кожен учасник племени належить до двох кланів, батька та матері. Ведуться роботи з підвищенням багатства. Поява тут важлива. Він розповідає про місце людини в групі та про свою фазу життя. У групі несеться відповідальність за правила.
Казахське племена, Монголія
Номад Казахи є нащадками тюркських, монгольських, індо-іранських груп і гунсів, які мешкали на території Євразії від Сибіру до Чорного моря.
Стародавнє мистецтво орелного полювання є одним з традицій, які казахи вдалося зберегти на цей день. Вони довіряють свого клану, підраховують на своїх травах, вірять в перед Ісламському культі небесних, предків, вогню і наднатурних повноважень доброго і злого духів.
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)