Ось як приготувати яйця в абсолютно новий спосіб: Я не знаю про це!

Здавалося б, що він може бути простим і більш банальним, ніж яєчний... Але французька (якби ми проживали без своїх скручень) дуже успішна в оригінальності та вишуканості приготування та презентації цього продукту!

Ви, ймовірно, чули про поахтові яйця перед, або навіть приготували їх. Що таке? яйця? Ось що я пропоную вам варити. "Сайт"Щоб урізноманітнити меню вихідні з смачним і незвичайним сніданком.

Як варити яйця в такому рецепті використовується домашня паній Для прискорення процесу приготування можна взяти магазини і змішати їх з подрібненими свіжими зеленню або сухими приправами.

інгредієнти
  • 5 яєць (4 для приготування і 1 для хлібопекарня)
  • 2 л води
  • 100 мл столового оцту
  • 5-6 скибочок пшеничного хліба
  • борошно
  • петрушка зелень, розмарин, чебрець (необов'язково)
  • сіль
  • 100г вершкове масло
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Шматочки хліба І покласти зелень в чаші кухонного комбайна, сіллю. Подрібніть її на невелику кришку. Підібрати крихти на мисці, рівень і відправити на висихання в духовці, нагріти до 200 градусів, протягом 10-15 хвилин.

2. Поки тріщини охолонуть, варять. поцілункий Покласти каструлю на вогонь, залити оцтом, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, щоб тільки підказка окропу залишається. Переверніть кожен яйце спочатку в чашку, а потім, роблячи невелику воронку в воді ложкою, акуратно і повільно залийте яйце в неї. Готуємо приблизно 3-4 хвилини. Взяти його шумом і покласти його на вологий рушникй

Майстри готують фаршировані яйця без використання чашок: розбити безпосередньо в воду! Але щоб досягти цього рівня, вам потрібно більше десятків варень.

3. У відповідній ємності збити яйце невеликою кількістю солі, в окремій чаші залити борошно. Занурення кожного яйця в борошні, потім в збитий яйцеклітину, потім падають в тріщини. І хліб Потовщі, щоб ви могли знову покопати в яйце і тріщини.

4. Тоді є варіанти! Можна просто нагріти рослинне масло в невеликій сковороді і варити його. глибока глоткаАбо зігрійте вершкове масло в сковороді, додайте трохи рослинного до неї і обсмажте блюдо з усіх боків до утворення іржі скоринки. Поставте готові яйця на серветку або рушник для видалення зайвої олії.

5. Зовсім і дуже ніжним!

За 5 хвилин ви можете подивитися відео з відомим кулінарним блогером Byron Talbot, щоб поспішати на кухні, щоб приготувати це одночасно вишукане і просте блюдо!

Яєчні яйця в паніровці можна подавати в самостійну страву, і можна додати в них трохи зелені або салату. Смачний і оригінальний сніданок!

Якщо рецепт вразив вас, поділитися своїми друзями!