506
«Після Пушкіна»: як доля Наталії Гончарової після смерті поета
27 серпня (вересень 8) 1812 р. народилася жінка, яка відіграла в життя О. С. Пушкіна, Наталя Гончарова. Її особистість, як і серед контемпорій, так і в наш час, завжди викликало надзвичайно суперечливі оцінки: вона була названа як зло генієм, який загинув великий поет і розслаблений потерпілий.
Гончарова, як правило, суджує 6 років, вона провела в шлюбі з Пушкіном, але наступні 27 років її життя дозволяють зробити набагато більш повну і справжнє уявлення про те, що дійсно було однією з перших красунь суспільства початку XIX століття.
Веб-сайт Публікація журналу "Культурологія" про життя дружини Пушкіна після смерті.
Перед смертю Олександр Сергеевич запросив її: «До села». Мирний примочок для мене протягом двох років, а потім маррі, але тільки гідний чоловік. Вона виконала запит, але одружений не два роки пізніше, але через сім років. У віці від 25 років Наталя Пушкіна залишилася вдовою з 4 дітьми. Багато хто вважає її винним словом смерті поета і назвав її родючою і порожньою світлою красою.
Два тижні після смерті Пушкіна, Наталії та її дітей пішли до брата Дмитра, до свого сімейного майна, лляної фабрики. У той же час вона привела реклюзивний спосіб життя і майже ніхто, крім родичів, не приймала. Звісно, після капітального бриліансу, висотних кульок і прийомів, це життя здавалося б нудним і однотонним для неї, але приніс внутрішній баланс: «Дякую мені, що я відчуваю потребу молитви» Ці моменти концентрації перед іконою, в найбільш відокремленому куті будинку, доведіть мені рельєф. І я повернув миру, що часто помилився за холодність і переоцінив її. й
77,70.000
Багатий і названий костюми неодноразово підійшов її, але всі вони відмовилися: ніхто з них не готовий прийняти її чотири діти. Вона запропонувала влаштувати їх в престижних навчальних закладах від дому, але вона відповів: «Чому тягар до моїх дітей, що не мій чоловік». Після 2 років Наталія Пушкіна знову приходить до Санкт-Петербурга, але рідко з'являється в світі і займається вихованням дітей.
Р
Наталя заміжала 7 років після смерті Пушкіна, 1844 р. Її обраний був бідним, але щиро любив її Піотр Ланской - генерал-лейтенант, колега її брата. У той час вона була 32-річною і вона була 45. Весільна церемонія була тихою і скромною, тільки близьким родичам були запрошені на весілля. Він приймав своїх дітей власноруч. У цьому шлюбі народився ще три дочки. На додаток до сім'ї, Наталя розпліднила ще 4 дітей родичів. "Мій заклик - бути головою дитячого притулку", - пише Ланський. Бог відправляє мене з усіх боків.
Р
Р
У останні роки свого життя Наталя Миколаївна часто хвора. Вона припинила навчання і часто вирушила за кордоном для лікування. Вона загинула в її 52-му році життя від пневмонії. Петро Ланськой пережила дружину 14 років.
на www.kulturologia.ru/blogs/270816/31099/
Найпопулярніші скульптури світу, які назавжди запам'ятають!
Британські спортсмени були задоволені новими валізами, поки вони не були в аеропорту.